Metsänomistajan kevyet työkoneet - Mikko R. Salminen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salminen, Mikko R.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Nykyajan maastokelpoiset ja monikäyttöiset työkoneet antavat uusia mahdollisuuksia metsänomistajalle. Niiden avulla voi kuljettaa järeääkin puuta - mutta myös tuoda maastoon istutustaimia, levittää lannoite- tai suojeluaineita ja hoitaa metsäautoteitä. Oikein valitut lisälaitteet tekevät näistä koneista tehokkaita metsänhoitotyön moniottelijoita. Metsänomistajan kevyet työkoneet kertoo, miten ja millaisilla varusteilla kevyiden työkoneiden hyöty maksimoidaan. Se neuvoo ajoneuvojen valinnassa, tehokkaissa ja turvallisissa käyttötavoissa sekä tarkoituksenmukaisten välineiden käytössä kaikissa metsänhoitotöissä. Tämän kirjan neuvoilla kevyestäkin maastoajoneuvosta kehkeytyy monitoiminen metsänomistajan tehopakkaus, jonka ansiosta jokaiseen toimeen ei tarvita ulkopuolista urakoitsijaa. Kirja on ohittamaton opas omatoimiselle metsänomistajalle - ja sellaiseksi haluavalle. Mukana ovat niin mönkijät, moottorikelkat kuin viime aikoina yleistyneet pienoistraktoritkin.

Lisätiedot

Kuvaus Nykyajan maastokelpoiset ja monikäyttöiset työkoneet antavat uusia mahdollisuuksia metsänomistajalle. Niiden avulla voi kuljettaa järeääkin puuta - mutta myös tuoda maastoon istutustaimia, levittää lannoite- tai suojeluaineita ja hoitaa metsäautoteitä. Oikein valitut lisälaitteet tekevät näistä koneista tehokkaita metsänhoitotyön moniottelijoita. Metsänomistajan kevyet työkoneet kertoo, miten ja millaisilla varusteilla kevyiden työkoneiden hyöty maksimoidaan. Se neuvoo ajoneuvojen valinnassa, tehokkaissa ja turvallisissa käyttötavoissa sekä tarkoituksenmukaisten välineiden käytössä kaikissa metsänhoitotöissä. Tämän kirjan neuvoilla kevyestäkin maastoajoneuvosta kehkeytyy monitoiminen metsänomistajan tehopakkaus, jonka ansiosta jokaiseen toimeen ei tarvita ulkopuolista urakoitsijaa. Kirja on ohittamaton opas omatoimiselle metsänomistajalle - ja sellaiseksi haluavalle. Mukana ovat niin mönkijät, moottorikelkat kuin viime aikoina yleistyneet pienoistraktoritkin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Metsäkustannus
Tekijä Salminen, Mikko R.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789523380158
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8350770
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat metsäkoneet, metsänhoito, metsänomistajat, metsätyö, moottorikelkat, mönkijät, nosturit, perävaunut, tietokirjallisuus, työkoneet, Metsänhoito
Alanimike 8350770

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Metsänomistajan kevyet työkoneet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot