Meidän metsä - Rae Perälä

Ohjeita metsänomistajille ja metsäpalstan ostajille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Perälä, Rae
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 168

Lisätiedot

Jos omistat puuhapalstan tai harkitset sellaisen ostamista, tämä kirja on kirjoitettu juuri sinulle. MEIDÄN METSÄ opastaa sinua metsäsi hoidossa. Kirjan ohjeet auttavat sinua uudistamaan metsääsi hoitamaan taimikoita huolehtimaan harvennuksista korjaamaan polttopuuta omaan käyttöösi tekemään metsäkaupan Kirjasta löydät myös ohjeet, miten voit tehdä metsästäsi veroilmoituksen ja arvonlisäveroilmoituksen ostaa tai myydä metsäpalstan Siitä saat opastusta työvälineiden hankintaan sekä huolto-ohjeet moottorisahalle ja raivaussahalle. Kirja neuvoo sinulle myös tehokkaimmat ja turvallisimmat työtavat.

Lisätiedot

Kuvaus Jos omistat puuhapalstan tai harkitset sellaisen ostamista, tämä kirja on kirjoitettu juuri sinulle. MEIDÄN METSÄ opastaa sinua metsäsi hoidossa. Kirjan ohjeet auttavat sinua uudistamaan metsääsi hoitamaan taimikoita huolehtimaan harvennuksista korjaamaan polttopuuta omaan käyttöösi tekemään metsäkaupan Kirjasta löydät myös ohjeet, miten voit tehdä metsästäsi veroilmoituksen ja arvonlisäveroilmoituksen ostaa tai myydä metsäpalstan Siitä saat opastusta työvälineiden hankintaan sekä huolto-ohjeet moottorisahalle ja raivaussahalle. Kirja neuvoo sinulle myös tehokkaimmat ja turvallisimmat työtavat.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Perälä, Rae
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 168
ISBN 9789524722391
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2 2. uud. p
Tilausnumero 8351132
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat harvennus, metsänhoito, metsänomistajat, metsänuudistus, metsät, oppaat (teokset), puukauppa, puulajit, puunkorjuu, taimikot, tietokirjallisuus, Metsänhoito
Alanimike 8351132

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Meidän metsä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot