Meediotyöskentelyn ulottovuuksia - Francisco Candido Xavier

elämää henkimaailmassa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Xavier, Francisco Candido
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 280

Lisätiedot

Tässä kirjassa Andre Luiz ajatuksia herättävällä tavalla analysoi mediumismiin liittyviä ilmiöitä: Kaikkihan me olemme meedioita siinä työssä missä toimimme. Hän ylistää niiden meedioiden uskollisuutta, jotka noudattavat ennen syntymäänsä vastaanottamiaan henkisen työskentelyn toimivaltuuksia - ja varoittaa meitä niistä riskeistä, jotka seuraavat välinpitämättömästi harjoitettua kahden maailman välistä kommunikointia. "Mutaan haudattu peili ei voi heijastaa auringon valoa, mutta tyyni järvi heijastaa tähtienkin loiston". Kirja käsittelee mm. puhuvia- ja kirjoittavia meediota, somnambulismia, haltuunottoa, selvännäköisyyttä, selväkuuloisuutta, kehosta irtautumista, hullaantumista, psykometriaa ja meediotyöskentelyn fyysisiä vaikutuksia. Tämä on yksi ani harvoista mediumismia käsittelevistä kirjoista, joka kertoo henkimaailman näkökannasta, mukanaolosta ja myös hyvin korkean henkitason ohjaajien avunannosta meediotyöskentelyssä. Kirjan tieteellinen ja evankelinen sisältö auttaa meitä ymmärtämään, mitä todella voi tapahtua... ja saa tutustumaan henkimaailman vilpittömään avunantoon.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä kirjassa Andre Luiz ajatuksia herättävällä tavalla analysoi mediumismiin liittyviä ilmiöitä: Kaikkihan me olemme meedioita siinä työssä missä toimimme. Hän ylistää niiden meedioiden uskollisuutta, jotka noudattavat ennen syntymäänsä vastaanottamiaan henkisen työskentelyn toimivaltuuksia - ja varoittaa meitä niistä riskeistä, jotka seuraavat välinpitämättömästi harjoitettua kahden maailman välistä kommunikointia. "Mutaan haudattu peili ei voi heijastaa auringon valoa, mutta tyyni järvi heijastaa tähtienkin loiston". Kirja käsittelee mm. puhuvia- ja kirjoittavia meediota, somnambulismia, haltuunottoa, selvännäköisyyttä, selväkuuloisuutta, kehosta irtautumista, hullaantumista, psykometriaa ja meediotyöskentelyn fyysisiä vaikutuksia. Tämä on yksi ani harvoista mediumismia käsittelevistä kirjoista, joka kertoo henkimaailman näkökannasta, mukanaolosta ja myös hyvin korkean henkitason ohjaajien avunannosta meediotyöskentelyssä. Kirjan tieteellinen ja evankelinen sisältö auttaa meitä ymmärtämään, mitä todella voi tapahtua... ja saa tutustumaan henkimaailman vilpittömään avunantoon.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Casa de Dom Inacion ystävät ry
Tekijä Xavier, Francisco Candido
Kääntäjä Banks, Anja
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liepeelliset pehmeät kannet
Sivumäärä 280
ISBN 9788579455278
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Nos dominios da mediunidade
Tilausnumero 8330227
Asiasanat henget, henkimaailma, kuolemanjälkeinen elämä, meediot, paranormaalit ilmiöt, spiritualismi, tietokirjallisuus, Rajatieto
Alanimike 8330227

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Meediotyöskentelyn ulottovuuksia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot