Meedioiden kirja eli opas meedioille sekä evokaation tekijöille - Allan Kardec

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kardec, Allan
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 557

Lisätiedot

Sen jälkeen kun Allan Kardecin julkaisema Henkien Kirja oli tullut tunnetuksi, lukijat lähettivät Kardecille kirjeitse lukemattomista kohteista kysymyksiä havaintoihinsa ja ongelmiinsa liittyen. Pystyäkseen vastaamaan niin usealta taholta esitettyihin kysymyksiin, Allan Kardec julkaisi teoksen - Meedioiden Kirja, joka oli edeltäjänsä tavoin laajuudessaan ja järjestelmällisyydessään ennennäkemätön merkkiteos. - Mitä ovat Henget? - Kuinka meedio pystyy toimimaan välittäjänä Hengille? - Mitä tekijät vaikuttavat meediokyvyn kautta saataviin kommunikointeihin? - Kuinka erottaa harhaanjohtavat Henget? - Kuinka välttää virheisiin ajautumista meediokyvyn harjoittamisessa? - Mitä vaaroja meediokyvyn harjoittamiseen liittyy ja mikä on paras tapa välttää nämä vaarat? - Mitkä syyt johtavat joskus meediokyvyn heikkenemiseen tai tekevät sen kuihtumaan kokonaan? - Mitä varten meediokyky on annettu ihmisille? Tämä kirja antaa vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Sen jälkeen kun Allan Kardecin julkaisema Henkien Kirja oli tullut tunnetuksi, lukijat lähettivät Kardecille kirjeitse lukemattomista kohteista kysymyksiä havaintoihinsa ja ongelmiinsa liittyen. Pystyäkseen vastaamaan niin usealta taholta esitettyihin kysymyksiin, Allan Kardec julkaisi teoksen - Meedioiden Kirja, joka oli edeltäjänsä tavoin laajuudessaan ja järjestelmällisyydessään ennennäkemätön merkkiteos. - Mitä ovat Henget? - Kuinka meedio pystyy toimimaan välittäjänä Hengille? - Mitä tekijät vaikuttavat meediokyvyn kautta saataviin kommunikointeihin? - Kuinka erottaa harhaanjohtavat Henget? - Kuinka välttää virheisiin ajautumista meediokyvyn harjoittamisessa? - Mitä vaaroja meediokyvyn harjoittamiseen liittyy ja mikä on paras tapa välttää nämä vaarat? - Mitkä syyt johtavat joskus meediokyvyn heikkenemiseen tai tekevät sen kuihtumaan kokonaan? - Mitä varten meediokyky on annettu ihmisille? Tämä kirja antaa vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja International Spiritist Council
Tekijä Kardec, Allan
Kääntäjä Kaarakainen, Pekka
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liepeelliset pehmeät kannet
Sivumäärä 557
ISBN 9788579454721
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 3 3. p
Tilausnumero 8330225
Asiasanat henki, meediot, paranormaalit ilmiöt, sielu, spiritismi, tietokirjallisuus, yliluonnolliset olennot, Okkultismi spiritismi henkimaa
Alanimike 8330225

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Meedioiden kirja eli opas meedioille sekä evokaation tekijöille

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot