Mediaekologia - Seppo Kuivakari

tiedon kabinetteja ja kuriositeetteja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kuivakari, Seppo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 134

Lisätiedot

Onko virtuaalitodellisuus aikamme kuriositeettikabinetti? Entä mitä televirtuaalisuus tällöin on? Mediaekologia-teos on raportti historiallisista informaatiojärjestelmistä, mutta se sisältää myös mediatutkimuksellisia avauksia erilaisten uusien informaatiotapojen mediaekologiaan. Historiallisesti raportissa liikutaankin varhaisten kuriositeettikabinettien informaatiotavoista älypölyn tapaisten tulevaisuusvisioiden asemoimiin teknologisiin haasteisiin saakka. Mediaekologiset tutkimusnäkökulmat ovat 2OOO-luvun kehittyneitä tutkimusvälineitä erilaisten mediaympäristöjen analysoimiseksi sekä tulkitsemiseksi. Raportti valottaa esimerkiksi viimeaikaisia virtuaalitodellisuuden tieto-opillisia tulkintoja, mutta samanaikaisesti teoksessa tarkastellaan moniulotteisesti ajallemme tyypillistä yhteisöllistä tiedonmuodostamistapaa.

Lisätiedot

Kuvaus Onko virtuaalitodellisuus aikamme kuriositeettikabinetti? Entä mitä televirtuaalisuus tällöin on? Mediaekologia-teos on raportti historiallisista informaatiojärjestelmistä, mutta se sisältää myös mediatutkimuksellisia avauksia erilaisten uusien informaatiotapojen mediaekologiaan. Historiallisesti raportissa liikutaankin varhaisten kuriositeettikabinettien informaatiotavoista älypölyn tapaisten tulevaisuusvisioiden asemoimiin teknologisiin haasteisiin saakka. Mediaekologiset tutkimusnäkökulmat ovat 2OOO-luvun kehittyneitä tutkimusvälineitä erilaisten mediaympäristöjen analysoimiseksi sekä tulkitsemiseksi. Raportti valottaa esimerkiksi viimeaikaisia virtuaalitodellisuuden tieto-opillisia tulkintoja, mutta samanaikaisesti teoksessa tarkastellaan moniulotteisesti ajallemme tyypillistä yhteisöllistä tiedonmuodostamistapaa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Tekijä Kuivakari, Seppo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1236-9616
Sivumäärä 134
ISBN 9789524842525
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351573
Asiasanat erikoisuudet, historia, informaatioteoriat, media, mediatiede, mediatutkimus, multimedia, sosiaaliekologia, sosiaalinen media, tietojärjestelmät, tietokirjallisuus, ubiikkiyhteiskunta, uusmedia, virtuaalitodellisuus, yhteisöllisyys, Elämäntapojen sosiolo
Alanimike 8351573

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mediaekologia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot