Masennus - Marjo Romakkaniemi

tutkimus kuntoutumisen kertomusten rakentumisesta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Romakkaniemi, Marjo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 264

Lisätiedot

Marjo Romakkaniemi tarkastelee tutkimuksessaan masennusta sosiaalisena ilmiönä. Useimmiten masennus määritellään lääketieteellisistä tai psykologisista lähtökohdista, vaikka sen syitä etsitään sosiaalisista oloista, kuten epävarmuuden ja yksilöllistymisen lisääntymisestä, työelämän muutoksesta ja syrjäytymisestä. Tutkimuksessa tehdään näkyväksi masennuksen moniulotteiset yhteydet painottaen sosiaalista näkökulmaa. Masennus liitetään ihmisen olemiseen, vuorovaikutussuhteisiin ja mahdollisuuksiin unohtamatta sen kytkentöjä elämäntilanteisiin, kulttuuriin ja yhteiskunnallisiin rakenteisiin.

Lisätiedot

Kuvaus Marjo Romakkaniemi tarkastelee tutkimuksessaan masennusta sosiaalisena ilmiönä. Useimmiten masennus määritellään lääketieteellisistä tai psykologisista lähtökohdista, vaikka sen syitä etsitään sosiaalisista oloista, kuten epävarmuuden ja yksilöllistymisen lisääntymisestä, työelämän muutoksesta ja syrjäytymisestä. Tutkimuksessa tehdään näkyväksi masennuksen moniulotteiset yhteydet painottaen sosiaalista näkökulmaa. Masennus liitetään ihmisen olemiseen, vuorovaikutussuhteisiin ja mahdollisuuksiin unohtamatta sen kytkentöjä elämäntilanteisiin, kulttuuriin ja yhteiskunnallisiin rakenteisiin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Romakkaniemi, Marjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7604
Sivumäärä 264
ISBN 9789524844666
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8351627
Asiasanat arki, dialogisuus, elämäntilanne, hoitosuhde, ihmiskuva, kuntoutuminen, masennus, mielenterveyskuntoutujat, mielenterveyskuntoutus, mielenterveyspalvelut, narratiivinen tutkimus, psykoterapia, sairaus, sosiaalinen tuki, sosiaaliset suhteet, tietokirjalli
Alanimike 8351627

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Masennus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot