Marjakansaa - Kristiina Numelin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Numelin, Kristiina
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 131

Lisätiedot

Kotimaisten marjojen herkulliseen makuun tuo oman lisänsä tieto niiden alkuperästä ja kasvatustavoista. Kokemäen seudun marjanviljelijät kertovat värikkään historiansa kautta suomalaisesta marjanviljelystä. Marjoja on seudulla viljelty ja menetelmiä kehitetty jo 90 vuotta. Elävästi kuvitetussa kirjassa viljelijät kertovat oman tarinansa, jossa mukana kokemassa ovat myös ostajat ja poimijat. Marjanviljelyn arki ja juhla tuo lisähehkua viiniin, hilloon ja mehuun. Kirja tarjoaa herkullisimmat reseptit mansikasta, puutarhavadelmasta, pensasmustikasta, karviaisesta sekä herukoista. Siinä kuvataan myös mansikkaviinien pioneerin, Suvenhehkun, tarina.

Lisätiedot

Kuvaus Kotimaisten marjojen herkulliseen makuun tuo oman lisänsä tieto niiden alkuperästä ja kasvatustavoista. Kokemäen seudun marjanviljelijät kertovat värikkään historiansa kautta suomalaisesta marjanviljelystä. Marjoja on seudulla viljelty ja menetelmiä kehitetty jo 90 vuotta. Elävästi kuvitetussa kirjassa viljelijät kertovat oman tarinansa, jossa mukana kokemassa ovat myös ostajat ja poimijat. Marjanviljelyn arki ja juhla tuo lisähehkua viiniin, hilloon ja mehuun. Kirja tarjoaa herkullisimmat reseptit mansikasta, puutarhavadelmasta, pensasmustikasta, karviaisesta sekä herukoista. Siinä kuvataan myös mansikkaviinien pioneerin, Suvenhehkun, tarina.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Metsäkustannus
Tekijä Numelin, Kristiina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 131
ISBN 9789523380066
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8350763
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, järjestöt, kokemukset, Kokemäki, koulutus, marjanpoiminta, marjanviljely, marjavalmisteet, muistot, ruokaohjeet, Satakunta, tietokirjallisuus, viljelymenetelmät, yrittäjyys, Hedelmä- ja marjakasvit
Alanimike 8350763

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Marjakansaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot