Marian tinktuurat - Maria Myyrä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Myyrä, Maria - Lehto, Teija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 66

Lisätiedot

Selvänäkijä, meedio ja ihmisten auttaja Maria Myyrä (s. 1928) on tunnettu meediotilaisuuksien vetäjä. Hän pitää myös yleisöluentoja, joissa hän jakaa luonnonrohdos- ja yrttitietoutta kuulijoille. Yrttitietoutta Maria Myyrälle on karttunut sekä vanhemmilta sukupolvilta että mediaalisten kanavien kautta. Marian yleisötilaisuudet tempaavat kuulijan yleensä siinä määrin mukaansa, että muistiinpanojen tekeminen ei välttämättä onnistu. Tästä syystä kuulijat ovat usein pyytäneet saada mukaansa Marian yrttirohdosohjeet kirjallisina. Tätä tarvetta täyttämään on syntynyt Marian tinktuurat -kirjanen.

Lisätiedot

Kuvaus Selvänäkijä, meedio ja ihmisten auttaja Maria Myyrä (s. 1928) on tunnettu meediotilaisuuksien vetäjä. Hän pitää myös yleisöluentoja, joissa hän jakaa luonnonrohdos- ja yrttitietoutta kuulijoille. Yrttitietoutta Maria Myyrälle on karttunut sekä vanhemmilta sukupolvilta että mediaalisten kanavien kautta. Marian yleisötilaisuudet tempaavat kuulijan yleensä siinä määrin mukaansa, että muistiinpanojen tekeminen ei välttämättä onnistu. Tästä syystä kuulijat ovat usein pyytäneet saada mukaansa Marian yrttirohdosohjeet kirjallisina. Tätä tarvetta täyttämään on syntynyt Marian tinktuurat -kirjanen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Myyrä, Maria - Lehto, Teija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 66
ISBN 9524640791
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8317730
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat itsehoito, luonnonlääkkeet, luonnonparannus, lääkekasvit, tietokirjallisuus, vaihtoehtolääkintä, yrtit, Rajatieto
Alanimike 8317730

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Marian tinktuurat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot