Maamoottorit ja muut woimakoneet - Vesa Rohila

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rohila, Vesa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Lähde nostalgiselle luku- ja katselumatkalle suosittujen maamoottoreiden, puimakoneiden, klapisirkkeleiden ja muiden härveleiden ainutkertaiseen maailmaan. Tunnetun traktorikirjailijan Vesa Rohilan teos palauttaa mieleesi maaseudun koneellistumisen kaihoisat kiemurat woimakoneiden aamuhämäristä aina 1960-luvun loppuun saakka. Maamoottorit ja muut woimakoneet -kirjassa puksuttavat reippailla kierroksilla monenkirjavat polttomoottorit, höyrykoneet ja niiden avulla louskuttavat työkoneet. Myös sähkö- ja tuulimoottorit pyörivät vinhasti koneöljyn kyllästämillä sivuilla. Kirjailija kuvailee teoksessaan letkeän asiallisella tyylillään muun muassa kuuluisien vaasalaisten Wickströmin veljesten menestystarinan vene- ja maamoottoreiden rakentajina. Intohimoisessa koneteoksessa esitellään myös Porin Konepajan, Teijon Tehtaiden, G. Grönlundin Mekaanisen Konepajan sekä useiden turkulaisvalmistajien ja monien muiden paikkakuntien moottoripajojen aikaansaannoksia. Jokaisen koneihmisen toivekirja! Ruuvaa kansi auki ja heittäydy woimakoneen vauhtipyörän vietäväksi.

Lisätiedot

Kuvaus Lähde nostalgiselle luku- ja katselumatkalle suosittujen maamoottoreiden, puimakoneiden, klapisirkkeleiden ja muiden härveleiden ainutkertaiseen maailmaan. Tunnetun traktorikirjailijan Vesa Rohilan teos palauttaa mieleesi maaseudun koneellistumisen kaihoisat kiemurat woimakoneiden aamuhämäristä aina 1960-luvun loppuun saakka. Maamoottorit ja muut woimakoneet -kirjassa puksuttavat reippailla kierroksilla monenkirjavat polttomoottorit, höyrykoneet ja niiden avulla louskuttavat työkoneet. Myös sähkö- ja tuulimoottorit pyörivät vinhasti koneöljyn kyllästämillä sivuilla. Kirjailija kuvailee teoksessaan letkeän asiallisella tyylillään muun muassa kuuluisien vaasalaisten Wickströmin veljesten menestystarinan vene- ja maamoottoreiden rakentajina. Intohimoisessa koneteoksessa esitellään myös Porin Konepajan, Teijon Tehtaiden, G. Grönlundin Mekaanisen Konepajan sekä useiden turkulaisvalmistajien ja monien muiden paikkakuntien moottoripajojen aikaansaannoksia. Jokaisen koneihmisen toivekirja! Ruuvaa kansi auki ja heittäydy woimakoneen vauhtipyörän vietäväksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Rohila, Vesa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789524720670
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 3 3. p
Tilausnumero 10834240
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, höyrykoneet, koneet, maatalouskoneet, moottorit, polttomoottorit, tietokirjallisuus, työkoneet, voimakoneet, Voimakoneet moottorit
Alanimike 10834240

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maamoottorit ja muut woimakoneet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot