Maailmanlähetys tienhaarassa - Risto A. Ahonen

siirtymävaiheen missiologisia kysymyksiä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ahonen, Risto A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 205

Lisätiedot

Kristinuskon nopea leviäminen Afrikassa, Aasiassa ja muualla kolmannessa maailmassa on aiheuttanut suuria muutoksia kirkkojen elämässä. Vanhan kristikunnan aika on ohi, sillä valtaosa kristityistä asuu länsimaiden ulkopuolella. Kirkosta eroaminen ja yheiskunnan moniarvoistuminen on koetellut eurooppalaisia kirkkoja ja johtanut niiden tekmän lähetystyön laskuun. Meneillään on harvinainen siirtymävaihe, jossa Afrikan ja Aasian kirkot ovat ottamassa päävastuun maailmanlähetyksestä. Kirjassa tarkastellaan siirtymävaiheen ongelmia ja kysellään Euroopan kirkkojen missonaarista roolia uudessa tilanteessa.

Lisätiedot

Kuvaus Kristinuskon nopea leviäminen Afrikassa, Aasiassa ja muualla kolmannessa maailmassa on aiheuttanut suuria muutoksia kirkkojen elämässä. Vanhan kristikunnan aika on ohi, sillä valtaosa kristityistä asuu länsimaiden ulkopuolella. Kirkosta eroaminen ja yheiskunnan moniarvoistuminen on koetellut eurooppalaisia kirkkoja ja johtanut niiden tekmän lähetystyön laskuun. Meneillään on harvinainen siirtymävaihe, jossa Afrikan ja Aasian kirkot ovat ottamassa päävastuun maailmanlähetyksestä. Kirjassa tarkastellaan siirtymävaiheen ongelmia ja kysellään Euroopan kirkkojen missonaarista roolia uudessa tilanteessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Ahonen, Risto A.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 205
ISBN 9789516244153
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8338609
Asiasanat globalisaatio, hegemonia, kirkko, kristinusko, lähetysteologia, lähetystyö, länsimainen kulttuuri, missiologia, muutos, teologia, tietokirjallisuus, uskontoteologia, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338609

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maailmanlähetys tienhaarassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot