Maailman parhaat Lego-autot - Peter Blackert

Rakenna yksityiskohtaisia urheiluautojen, kilpa-autojen ja muskeliautojen legomalleja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Blackert, Peter
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 192

Lisätiedot

Maailman parhaat autot kämmenelläsi! Hyvät naiset ja herrat, pojat ja tytöt, käynnistäkää moottorinne ja ottakaa legopalikkanne esiin! Maailman parhaat Lego-autot on täällä. Kirjan yli kymmenen klassista ja eri aikakausia edustavaa urheiluautoa, kilpa-autoa ja muskeliautoa tarjoavat eritasoisia haasteita niin aloitteleville kuin kokeneillekin legoharrastajille. Lukijat löytävät kirjan sivuilta havainnollistavan kuvituk-sen ja vaiheittaiset ohjeet Fordin vuoden 1932 hot-rodin ja vuoden 2016 Le Mans -kilpa-auton, Ferrari 250:n, Jaguar E-Typen, Ford F-150 Raptorin, Bugatti Veyronin ja monien muiden klassikkojen ja eri aikakausien huippuautojen mallien rakentamiseen. Kirjan mallit edustavat autovalmistajia eri puolilta maailmaa. Mukana on amerikkalaisia, englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia, italialaisia ja japanilaisia autoja. Tunnustetun legorakentajan Peter Blackertin suunnittelemat ainutlaatuiset mallit ja niiden esikuvien kiehtovat tausta- ja historiatiedot pitävät Maailman parhaat Lego-autot -teoksen lukijan kiireisenä ensimmäisestä sivusta viimeiseen asti!

Lisätiedot

Kuvaus Maailman parhaat autot kämmenelläsi! Hyvät naiset ja herrat, pojat ja tytöt, käynnistäkää moottorinne ja ottakaa legopalikkanne esiin! Maailman parhaat Lego-autot on täällä. Kirjan yli kymmenen klassista ja eri aikakausia edustavaa urheiluautoa, kilpa-autoa ja muskeliautoa tarjoavat eritasoisia haasteita niin aloitteleville kuin kokeneillekin legoharrastajille. Lukijat löytävät kirjan sivuilta havainnollistavan kuvituk-sen ja vaiheittaiset ohjeet Fordin vuoden 1932 hot-rodin ja vuoden 2016 Le Mans -kilpa-auton, Ferrari 250:n, Jaguar E-Typen, Ford F-150 Raptorin, Bugatti Veyronin ja monien muiden klassikkojen ja eri aikakausien huippuautojen mallien rakentamiseen. Kirjan mallit edustavat autovalmistajia eri puolilta maailmaa. Mukana on amerikkalaisia, englantilaisia, saksalaisia, ranskalaisia, italialaisia ja japanilaisia autoja. Tunnustetun legorakentajan Peter Blackertin suunnittelemat ainutlaatuiset mallit ja niiden esikuvien kiehtovat tausta- ja historiatiedot pitävät Maailman parhaat Lego-autot -teoksen lukijan kiireisenä ensimmäisestä sivusta viimeiseen asti!
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Blackert, Peter
Kääntäjä Lahtinen, Tapani
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789523215580
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7658911
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autot, kilpa-autot, lasten ja nuorten kirjat, legot, leikkikalut, moottoriajoneuvot, rakennusohjeet, rakennuspalikat, rakentaminen, urheiluautot, Suomenkieliset sadut
Alanimike 7658911

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maailman parhaat Lego-autot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot