Maahanmuuttajan kohtaaminen ja opettaminen - Jorma Pollari

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pollari, Jorma - Koppinen, Marja-Leena
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 182

Lisätiedot

Miten kohdata ihminen, joka ei puhu samoja sanoja kanssani? Muistammeko, että hän lukee katseitamme, äänensävyjämme ja läheisyyttämme? Monikulttuuristen oppilaiden ohjaaminen on ihmissuhdetyötä, joka vaatii tasavertaista kohtaamista, molemminpuolista luottamusta sekä avointa ja selkeää viestintää. Tässä kirjassa keskitytään erityisesti niihin maahanmuuttajataustaisiin oppilaisiin, joiden suomen kielen taito kaikilla kielitaidon osa-alueilla ei vielä ole riittävän hyvä, jotta he voisivat opiskella tasavertaisesti koulun suomenkielisten oppilaiden kanssa. Heidän kohtaamisensa ja opettamisensa edellyttää jokaiselta opettajalta eriyttämistä ja kielellisten tukitoimien järjestämistä. Teoksessa selvitetään, miten monikulttuurinen oppilas tulisi kohdata sekä miten opettaja voi auttaa häntä paitsi oppimisessa myös kasvamisessa ja kotoutumisessa. Kirjan kirjoittajat ovat tehneet useita vuosia työtä maahanmuuttajataustaisten sekä vasta maahan muuttaneiden oppilaiden ja aikuisten kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Miten kohdata ihminen, joka ei puhu samoja sanoja kanssani? Muistammeko, että hän lukee katseitamme, äänensävyjämme ja läheisyyttämme? Monikulttuuristen oppilaiden ohjaaminen on ihmissuhdetyötä, joka vaatii tasavertaista kohtaamista, molemminpuolista luottamusta sekä avointa ja selkeää viestintää. Tässä kirjassa keskitytään erityisesti niihin maahanmuuttajataustaisiin oppilaisiin, joiden suomen kielen taito kaikilla kielitaidon osa-alueilla ei vielä ole riittävän hyvä, jotta he voisivat opiskella tasavertaisesti koulun suomenkielisten oppilaiden kanssa. Heidän kohtaamisensa ja opettamisensa edellyttää jokaiselta opettajalta eriyttämistä ja kielellisten tukitoimien järjestämistä. Teoksessa selvitetään, miten monikulttuurinen oppilas tulisi kohdata sekä miten opettaja voi auttaa häntä paitsi oppimisessa myös kasvamisessa ja kotoutumisessa. Kirjan kirjoittajat ovat tehneet useita vuosia työtä maahanmuuttajataustaisten sekä vasta maahan muuttaneiden oppilaiden ja aikuisten kanssa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Pollari, Jorma - Koppinen, Marja-Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 182
ISBN 9789524515283
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8450208
Asiasanat K-kirjat, kotoutuminen (maahanmuuttajat), koulu, koululaiset, kouluyhteisö, kulttuurikosketukset, maahanmuuttajat, monikulttuurisuus, opetus, oppilaat, oppiminen, sosiaalinen vuorovaikutus, suomi toisena kielenä, tukeminen, Kasvatus, opetus
Alanimike 8450208

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maahanmuuttajan kohtaaminen ja opettaminen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot