Luovuus lähtee käsistä - Krista Launonen

käytännön ohjeita värikkäämpään työelämään

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Launonen, Krista
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 182

Lisätiedot

Kun Krista Launonen aloittaa koulutussession, hän saattaa antaa ryhmän tehtäväksi maalata tuolin ympärillä olevan tilan. Ollessaan Voi hyvin -lehden päätoimittaja hän saattoi aloittaa kokouksensa yhteisellä kynsienlakkaussessiolla. Launonen uskoo, että avain luovuuteen on ohittaa vasemman aivopuoliskon asettamat rajat - tekemällä. Käsiä käyttämällä, toimimalla, päästään nopeammin luovempaan tilaan. Launosen kirja on käytännön opas, jonka jokaisen luvun lopussa annetaan käytännöllistä vinkkejä. Kauniisti kuvitettu kirja inspiroi tekemään ja etsimään omaa luovuutta käsistä niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Lisätiedot

Kuvaus Kun Krista Launonen aloittaa koulutussession, hän saattaa antaa ryhmän tehtäväksi maalata tuolin ympärillä olevan tilan. Ollessaan Voi hyvin -lehden päätoimittaja hän saattoi aloittaa kokouksensa yhteisellä kynsienlakkaussessiolla. Launonen uskoo, että avain luovuuteen on ohittaa vasemman aivopuoliskon asettamat rajat - tekemällä. Käsiä käyttämällä, toimimalla, päästään nopeammin luovempaan tilaan. Launosen kirja on käytännön opas, jonka jokaisen luvun lopussa annetaan käytännöllistä vinkkejä. Kauniisti kuvitettu kirja inspiroi tekemään ja etsimään omaa luovuutta käsistä niin töissä kuin vapaa-ajalla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Launonen, Krista
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Ylivetokannet
Sivumäärä 182
ISBN 9789512097067
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21710462
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ideat, intuitio, johtaminen, luovat menetelmät, luovuus, positiivisuus, tietokirjallisuus, työelämä, työnohjaus, Ajatt. älykk. luovuuden psykol
Alanimike 21710462

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Luovuus lähtee käsistä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot