Luova järkevyys - Saku Tuominen

arkisen luovuuden ylistys

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tuominen, Saku
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 253

Lisätiedot

Olemmeko kadottaneet uskalluksemme? Luova johtaja näyttää tietä aitoon luovuuteen Miksi kaikki puhuvat luovasta hulluudesta? Miksei kukaan puhu luovasta järkevyydestä? Miksi luomiseen liitetään aina luomisen tuska? Missä on luomisen ilo? Miten maailman hienoimmasta asiasta on onnistuttu tekemään jotain omituista ja vaikeaa? Todellisuudessa aidossa luovuudessa on kysymys vain kahdesta asiasta. Kyvystä nähdä ja halusta tehdä. Eri tavalla, paremmin. Mutta miksi se on niin vaikeaa? Onko ongelma siinä, että olemme kadottaneet kykymme nähdä? Vai siinä, ettemme uskalla tehdä? Saku Tuomisen uusi kirja kertoo mitä tälle asialle voi tehdä.

Lisätiedot

Kuvaus Olemmeko kadottaneet uskalluksemme? Luova johtaja näyttää tietä aitoon luovuuteen Miksi kaikki puhuvat luovasta hulluudesta? Miksei kukaan puhu luovasta järkevyydestä? Miksi luomiseen liitetään aina luomisen tuska? Missä on luomisen ilo? Miten maailman hienoimmasta asiasta on onnistuttu tekemään jotain omituista ja vaikeaa? Todellisuudessa aidossa luovuudessa on kysymys vain kahdesta asiasta. Kyvystä nähdä ja halusta tehdä. Eri tavalla, paremmin. Mutta miksi se on niin vaikeaa? Onko ongelma siinä, että olemme kadottaneet kykymme nähdä? Vai siinä, ettemme uskalla tehdä? Saku Tuomisen uusi kirja kertoo mitä tälle asialle voi tehdä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Tuominen, Saku
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot " - Liimasidos, Suojapaperi" -
Sivumäärä 253
ISBN 9789511284543
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 7813851
Asiasanat tietokirjallisuus, luovuus, innovatiivisuus, järki, ajattelu, ongelmanratkaisu, arkielämä, arki, elämäntaito, luovuus, ideointi, ajattelu, ongelmanratkaisu, Ajatt. älykk. luovuuden psykol
Alanimike 7813851

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Luova järkevyys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot