Lujita luottamusta - Eija Raatikainen

asiakassuhteen rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Raatikainen, Eija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 185

Lisätiedot

Kun työskentelee haasteellisessa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa, jokainen tapaaminen on merkityksellinen yhteistyösuhteen onnistumisen kannalta. Joillekin kohtaaminen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen kanssa voi olla helpottava ja jo kauan odotettu kohtaaminen, toisille välttämätön pakko. Asiakassuhteen alussa kohtaamisessa ovat läsnä asiakkaan ja työntekijän ehkä ristiriitaisetkin toiveet, huolet ja motiivit. Tällaisessa kohtaamisessa luottamus on tekijä, jonka varaan ja jonka avulla tämä suhde ja tuleva yhteistyö syntyvät. Tästä kirjasta saat käytännönläheisiä työkaluja luottamuksellisen asiakassuhteen rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi. Samalla saat vinkkejä myös asiakkaiden tyytyväisyyden ja oman työhyvinvointisi parantamiseen sekä vaativien asiakkaiden kanssa toimimiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Kun työskentelee haasteellisessa elämäntilanteessa olevan ihmisen kanssa, jokainen tapaaminen on merkityksellinen yhteistyösuhteen onnistumisen kannalta. Joillekin kohtaaminen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen kanssa voi olla helpottava ja jo kauan odotettu kohtaaminen, toisille välttämätön pakko. Asiakassuhteen alussa kohtaamisessa ovat läsnä asiakkaan ja työntekijän ehkä ristiriitaisetkin toiveet, huolet ja motiivit. Tällaisessa kohtaamisessa luottamus on tekijä, jonka varaan ja jonka avulla tämä suhde ja tuleva yhteistyö syntyvät. Tästä kirjasta saat käytännönläheisiä työkaluja luottamuksellisen asiakassuhteen rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi. Samalla saat vinkkejä myös asiakkaiden tyytyväisyyden ja oman työhyvinvointisi parantamiseen sekä vaativien asiakkaiden kanssa toimimiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Raatikainen, Eija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 185
ISBN 9789524516440
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8432061
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakassuhde, asiakastyö, asiakkaat, hoitosuhde, hoitotyö, ihmissuhdetyö, K-kirjat, kohtaaminen, luottamus, potilaat, sosiaalipalvelut, sosiaalityö, terveyspalvelut, työhyvinvointi, vuorovaikutus, Työ, työelämä
Alanimike 8432061

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lujita luottamusta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot