Löydä oma keho -

Laihdu 10kg

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

14,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 130

Lisätiedot

PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI! Kyllästyttävätkö liikoja lupailevat dieettitrendit? Haluatko laihtua ja pysyä hoikkana? Löydä oma keho - hyvän elämän reseptit tarjoaa kattavasti ravinto- ja liikuntaohjeita, jotta kilojen karistaminen ja elämäntyylin muuttaminen varmasti onnistuu. Loputon laihduttaminen ja kaloreiden laskeminen jää pian historiaan. Tämä tietopaketti sisältää asteittain eteneviä ja monipuolisia aineenvaihduntaa tehostavia treenituokioita, joiden avulla poltat kaloreita sekä harjoittelun aikana että sen jälkeen. Mukana on myös kahden viikon ateriasuunnitelmia, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Löydä oma keho - hyvän elämän reseptit sisältää kaiken, mitä tarvitset tullaksesi pysyvästi hyvään kuntoon.

Lisätiedot

Kuvaus PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI! Kyllästyttävätkö liikoja lupailevat dieettitrendit? Haluatko laihtua ja pysyä hoikkana? Löydä oma keho - hyvän elämän reseptit tarjoaa kattavasti ravinto- ja liikuntaohjeita, jotta kilojen karistaminen ja elämäntyylin muuttaminen varmasti onnistuu. Loputon laihduttaminen ja kaloreiden laskeminen jää pian historiaan. Tämä tietopaketti sisältää asteittain eteneviä ja monipuolisia aineenvaihduntaa tehostavia treenituokioita, joiden avulla poltat kaloreita sekä harjoittelun aikana että sen jälkeen. Mukana on myös kahden viikon ateriasuunnitelmia, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Löydä oma keho - hyvän elämän reseptit sisältää kaiken, mitä tarvitset tullaksesi pysyvästi hyvään kuntoon.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Kääntäjä Haapasalo, Jade
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 130
ISBN 9789523214811
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8417174
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ateriat, elintavat, laihdutus, liikunta, painonhallinta, ravinto, ravintoaineet, ravitsemus, ruokavaliot, tietokirjallisuus, Liikunta Urheilu
Alanimike 8417174

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Löydä oma keho

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot