Lopun ajat - Lee Carroll

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Carroll, Lee
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 171

Lisätiedot

Lee Carroll on vuodesta 1992 lähtien kanavoinut ja kirjannut ylös rakastavan Kryon-olennon viestejä, jotka on koottu kirjasarjaksi. Tämä kirja on sarjan ensimmäinen osa. Tässä kirjassa magneettimestari Kryon selittää uuden voiman aikakauden peruskäsitteitä, kuten sitä, keitä me oikeastaan olemme ja miksi me olemme täällä, sekä sitä, miten me voimme nyt vihdoinkin ottaa ohjat omiin käsiimme ja muokata elämästämme ja planeetastamme paremman. "Rakkaus on maailmankaikkeuden mahtavin voima", hän sanoo, ja toteaa sitten, että nyt meidän on vihdoinkin aika oppia ymmärtämään sen todellinen merkitys. Kryonin opetukset on kirjoitettu yksinkertaisesti ja selkeästi niin, että jopa hankalimmatkin käsitteet ovat helposti ymmärrettäviä. Valaisevat esimerkit sekä suunnaton rakkaus ja viisaus, jotka heijastuvat kirjoituksista, tekevät tästä kirjasarjasta ainutlaatuisen.

Lisätiedot

Kuvaus Lee Carroll on vuodesta 1992 lähtien kanavoinut ja kirjannut ylös rakastavan Kryon-olennon viestejä, jotka on koottu kirjasarjaksi. Tämä kirja on sarjan ensimmäinen osa. Tässä kirjassa magneettimestari Kryon selittää uuden voiman aikakauden peruskäsitteitä, kuten sitä, keitä me oikeastaan olemme ja miksi me olemme täällä, sekä sitä, miten me voimme nyt vihdoinkin ottaa ohjat omiin käsiimme ja muokata elämästämme ja planeetastamme paremman. "Rakkaus on maailmankaikkeuden mahtavin voima", hän sanoo, ja toteaa sitten, että nyt meidän on vihdoinkin aika oppia ymmärtämään sen todellinen merkitys. Kryonin opetukset on kirjoitettu yksinkertaisesti ja selkeästi niin, että jopa hankalimmatkin käsitteet ovat helposti ymmärrettäviä. Valaisevat esimerkit sekä suunnaton rakkaus ja viisaus, jotka heijastuvat kirjoituksista, tekevät tästä kirjasarjasta ainutlaatuisen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Rosedale Books
Tekijä Carroll, Lee
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 171
ISBN 9519505105
Ilmestymisvuosi 2002
Alkuteos Kryon I : the end times
Painos 1
Tilausnumero 8309539
Asiasanat automaattikirjoitus, paranormaalit ilmiöt, tietokirjallisuus, yliluonnolliset olennot, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8309539

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lopun ajat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot