Linnuntie - Lasse Kylänpää

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kylänpää, Lasse
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 223

Lisätiedot

Millainen on muuttolintujen tuhansien kilometrien matka yli merien, vuoristojen ja autiomaiden? Lasse kylänpää otti kameran kainaloonsa ja lähti ottamaan selvää, kuinka eri lintulajit tämän kaiken selvittävät. Tuloksena on henkeäsalpaava kuvakirjan ja matkakertomuksen synteesi Linnuntie. Tuosta tiestä tuli pitkä myös tekijälleen, sillä kiuru, peippo, västäräkki ja haarapääsky johdattivat Kylänpään Egyptiin, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan, Liettuaan, Maltalle, Puolaan ja Viroon. Kun ihminen puhuu linnuntiestä, hän tarkoittaa viivasuoraa taivalta. Lintujen on kuitenkin mahdotonta lentää linnuntietä, koska ne joutuvat selviämään säälimättömistä säärintamista ja ihmisen asettamista ansoista. Miljoonat jäävät matkalle. Jokainen keväällä Suomeen palaava muuttolintu on tarina selviytymisestä.

Lisätiedot

Kuvaus Millainen on muuttolintujen tuhansien kilometrien matka yli merien, vuoristojen ja autiomaiden? Lasse kylänpää otti kameran kainaloonsa ja lähti ottamaan selvää, kuinka eri lintulajit tämän kaiken selvittävät. Tuloksena on henkeäsalpaava kuvakirjan ja matkakertomuksen synteesi Linnuntie. Tuosta tiestä tuli pitkä myös tekijälleen, sillä kiuru, peippo, västäräkki ja haarapääsky johdattivat Kylänpään Egyptiin, Espanjaan, Etelä-Afrikkaan, Liettuaan, Maltalle, Puolaan ja Viroon. Kun ihminen puhuu linnuntiestä, hän tarkoittaa viivasuoraa taivalta. Lintujen on kuitenkin mahdotonta lentää linnuntietä, koska ne joutuvat selviämään säälimättömistä säärintamista ja ihmisen asettamista ansoista. Miljoonat jäävät matkalle. Jokainen keväällä Suomeen palaava muuttolintu on tarina selviytymisestä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Maahenki
Tekijä Kylänpää, Lasse
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789523010567
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21668975
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Afrikka, Eurooppa, linnut, luonnonvalokuvaus, muutto, muuttolinnut, Suomi, tietokirjallisuus, valokuvaus, vuodenajat, Linnut
Alanimike 21668975

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Linnuntie

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot