Liikuntataitojen oppiminen ja taitoharjoittelu - Timo Jaakkola

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

51,10 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jaakkola, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 205

Lisätiedot

Kirja avaa liikuntataitojen oppimiseen ja harjoitteluun liittyvää peruskäsitteistöä niin, että alan toimijat pystyvät entistä paremmin ymmärtämään toisiaan ja kommunikoimaan tehokkaasti keskenään. Käsitteiden lisäksi teoksen teemoina ovat, erilaiset liikkeiden säätelymekanismit, havainnon ja toiminnan yhteys, kognitiivisten tekijöiden merkitys, oppimisympäristöön liittyvät oppimisen taustatekijät ja rajoitteet sekä taitoharjoittelu oppimisen eri vaiheissa. Kirja perustuu viimeaikaisimpaan tutkimustietoon liikuntataitojen oppimisesta ja taitoharjoittelusta, ja se on kirjoitettu niin, että opettajat, valmentajat ja muut liikuntataitojen opettamisen ja ohjaamisen kanssa toimivat henkilöt voivat hyödyntää sitä käytännön työssään. Konkreettisuutta lisäävät monet esimerkkitaulukot, kuviot ja kuvat. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi oppilaitoksiin sekä suomalaisiin valmennus-, opettaja- sekä ohjaajakoulutuksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja avaa liikuntataitojen oppimiseen ja harjoitteluun liittyvää peruskäsitteistöä niin, että alan toimijat pystyvät entistä paremmin ymmärtämään toisiaan ja kommunikoimaan tehokkaasti keskenään. Käsitteiden lisäksi teoksen teemoina ovat, erilaiset liikkeiden säätelymekanismit, havainnon ja toiminnan yhteys, kognitiivisten tekijöiden merkitys, oppimisympäristöön liittyvät oppimisen taustatekijät ja rajoitteet sekä taitoharjoittelu oppimisen eri vaiheissa. Kirja perustuu viimeaikaisimpaan tutkimustietoon liikuntataitojen oppimisesta ja taitoharjoittelusta, ja se on kirjoitettu niin, että opettajat, valmentajat ja muut liikuntataitojen opettamisen ja ohjaamisen kanssa toimivat henkilöt voivat hyödyntää sitä käytännön työssään. Konkreettisuutta lisäävät monet esimerkkitaulukot, kuviot ja kuvat. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi oppilaitoksiin sekä suomalaisiin valmennus-, opettaja- sekä ohjaajakoulutuksiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Jaakkola, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 205
ISBN 9789524514859
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8446905
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat harjoittelu, havainnointi, K-kirjat, kognitiiviset prosessit, lahjakkuus, liikunta, liikuntapsykologia, liikuntataidot, motoriset taidot, opetus, oppiminen, oppimisympäristö, siirtovaikutus, valmennus
Alanimike 8446905

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Liikuntataitojen oppiminen ja taitoharjoittelu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot