Liikenteessä et ole yksin - Erkki Vanhanen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Vanhanen, Erkki
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 263

Lisätiedot

Liikenne on peliä, jossa on kovat panokset. Pahimmillaan liikutaan kirjaimellisesti henkensä edestä. Eri liikennemuodoilla on omat ongelmansa, mutta yhteistä on turvallisuuteen tähtääminen. Kirja on helppolukuinen ja runsaasti kuvitettu. Se kertoo rennosti ja hauskasti vakavistakin asioista. Tarjolla on faktaa erilaisista liikkumismuodoista. Vanhanen kertoo, mistä oikein on kysymys, kun pyritään energiansäästöön ja saasteettomuuteen ja koetetaan saada yhteispeli liikenteessä sujumaan. Tämä kirja "suomentaa" lakitekstiä, antaa ohjeita sekä vinkkejä miellyttävään liikkumiseen jalkakäytävillä, pyöräteillä, ajoradoilla ja eksoottisilla maanteillä.

Lisätiedot

Kuvaus Liikenne on peliä, jossa on kovat panokset. Pahimmillaan liikutaan kirjaimellisesti henkensä edestä. Eri liikennemuodoilla on omat ongelmansa, mutta yhteistä on turvallisuuteen tähtääminen. Kirja on helppolukuinen ja runsaasti kuvitettu. Se kertoo rennosti ja hauskasti vakavistakin asioista. Tarjolla on faktaa erilaisista liikkumismuodoista. Vanhanen kertoo, mistä oikein on kysymys, kun pyritään energiansäästöön ja saasteettomuuteen ja koetetaan saada yhteispeli liikenteessä sujumaan. Tämä kirja "suomentaa" lakitekstiä, antaa ohjeita sekä vinkkejä miellyttävään liikkumiseen jalkakäytävillä, pyöräteillä, ajoradoilla ja eksoottisilla maanteillä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Vanhanen, Erkki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 263
ISBN 9789524721967
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21275805
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autoilu, autoliikenne, lainsäädäntö, liikenne, liikennekasvatus, liikennekäyttäytyminen, liikennesäännöt, liikenneturvallisuus, tietokirjallisuus, Liikenne
Alanimike 21275805

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Liikenteessä et ole yksin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot