Laululautta - Anu Kankaanniemi

perhetyön ideakirja : ohjaajan opas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

16,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kankaanniemi, Anu
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 36

Lisätiedot

Laululautta-ideakirja tarjoaa vinkkejä toimintaan lasten kanssa ryhmässä ja perheen kesken. Ideat on kehitetty aiemmin ilmestyneen Laululautta-kirjan ja -cd:n pohjalta. Ideakirja sisältää 12 kokonaisuutta, johon on koottu aihepiiriltään yhtenäinen vinkkivarasto. Ideakirja sisältää Laululautan kuhunkin lauluun ja tarinaan sovellettavat "karttakoordinaatit" eli aihepiirin sopivan raamatunpaikan, lyhyen hartaustekstin, runomuotoisen rukouksen, perinneleikkimuunnelman, arvuuttelu-tehtävän ja perhepuuhavinkin. Mukana on myös jumppaa, rentoutusta, maalausta, askartelua ja vinkkejä vaikkapa ryhmän siirtymätilanteisiin. Ideakirjan sisältö sopii hyvin perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia.

Lisätiedot

Kuvaus Laululautta-ideakirja tarjoaa vinkkejä toimintaan lasten kanssa ryhmässä ja perheen kesken. Ideat on kehitetty aiemmin ilmestyneen Laululautta-kirjan ja -cd:n pohjalta. Ideakirja sisältää 12 kokonaisuutta, johon on koottu aihepiiriltään yhtenäinen vinkkivarasto. Ideakirja sisältää Laululautan kuhunkin lauluun ja tarinaan sovellettavat "karttakoordinaatit" eli aihepiirin sopivan raamatunpaikan, lyhyen hartaustekstin, runomuotoisen rukouksen, perinneleikkimuunnelman, arvuuttelu-tehtävän ja perhepuuhavinkin. Mukana on myös jumppaa, rentoutusta, maalausta, askartelua ja vinkkejä vaikkapa ryhmän siirtymätilanteisiin. Ideakirjan sisältö sopii hyvin perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Aikamedia
Tekijä Kankaanniemi, Anu
Sidosasu kierreselkäinen
Sivumäärä 36
ISBN 9789516068926
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 10921187
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kerhotoiminta, kirkon kasvatustoiminta, kristillinen kasvatus, lapset, leikit, perheet, perhetyö, tietokirjallisuus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 10921187

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Laululautta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot