Lattiakuvat 3 - Aulikki Mäkinen

nuorille ja aikuisille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Mäkinen, Aulikki
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 97

Lisätiedot

Lattiakuvat on raamatunkerronnan menetelmä, jota voi tehdä hyvin eriikäisten ihmisten kanssa lapsista aikuisiin. Tämän kirjan tarinat on suunnattu tukemaan erityisesti nuorten ja aikuisten hartauselämää. Raamatusta nousevissa lattiakuvakertomuksissa pohditaan niin epäoikeuden mukaisuutta ja lähimmäisen rakastamista kuin oman paikan löytämistä ja menneeseen takertumista. Työskentelyt ovat käytössä testattuja ja lähtökohdiltaan yksinkertaisia. Lattiakuvat on Saksassa syntynyt uskonnonpedagoginen menetelmä. Männistön seurakunnan kirkkoherra Aulikki Mäkinen on vaikuttanut keskeisesti menetelmän leviämiseen Suomessa.

Lisätiedot

Kuvaus Lattiakuvat on raamatunkerronnan menetelmä, jota voi tehdä hyvin eriikäisten ihmisten kanssa lapsista aikuisiin. Tämän kirjan tarinat on suunnattu tukemaan erityisesti nuorten ja aikuisten hartauselämää. Raamatusta nousevissa lattiakuvakertomuksissa pohditaan niin epäoikeuden mukaisuutta ja lähimmäisen rakastamista kuin oman paikan löytämistä ja menneeseen takertumista. Työskentelyt ovat käytössä testattuja ja lähtökohdiltaan yksinkertaisia. Lattiakuvat on Saksassa syntynyt uskonnonpedagoginen menetelmä. Männistön seurakunnan kirkkoherra Aulikki Mäkinen on vaikuttanut keskeisesti menetelmän leviämiseen Suomessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Mäkinen, Aulikki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 97
ISBN 9789516279476
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 21472774
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat aikuiset, kirkon kasvatustoiminta, kristillinen kasvatus, nuoret, raamatunkertomukset, tietokirjallisuus, uskonelämä, uskonnonpedagogiikka, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 21472774

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lattiakuvat 3

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot