Laskiaisesta pääsiäisen iloon -

kristillinen juhlakulttuuri varhaiskasvatuksessa ja koulussa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 179

Lisätiedot

Kirja rohkaisee viettämään kristillisiä juhlia niiden todellisesta sisällöstä käsin. Kirja avaa lukijalle niin läntistä kuin itäistä kristillistä perinnettä, jotka kohtaavat suomalaisessa juhlakulttuurissa. Kirjan asiantuntija-artikkelit tarjoavat tietoa ja pohdittavaa erityisesti vanhemmille, kasvattajille, opettajille sekä kaikille pääsiäisajan kristillisestä tapakulttuurista kiinnostuneille. Artikkelien kirjoittajat Tiina Haapsalo-Hyvönen, Marja-Kaisa Heikkinen, Martti Häkkänen, Marianne Kantonen, Veijo Koivula, Heli Mäkinen ja Hanna Pulkkinen edustavat kristillisen kasvatuksen ja juhlaperinteen asiantuntemusta niin luterilaisen kuin ortodoksisen kirkon puolelta. Kirjassa on myös upea nelivärikuvitus.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja rohkaisee viettämään kristillisiä juhlia niiden todellisesta sisällöstä käsin. Kirja avaa lukijalle niin läntistä kuin itäistä kristillistä perinnettä, jotka kohtaavat suomalaisessa juhlakulttuurissa. Kirjan asiantuntija-artikkelit tarjoavat tietoa ja pohdittavaa erityisesti vanhemmille, kasvattajille, opettajille sekä kaikille pääsiäisajan kristillisestä tapakulttuurista kiinnostuneille. Artikkelien kirjoittajat Tiina Haapsalo-Hyvönen, Marja-Kaisa Heikkinen, Martti Häkkänen, Marianne Kantonen, Veijo Koivula, Heli Mäkinen ja Hanna Pulkkinen edustavat kristillisen kasvatuksen ja juhlaperinteen asiantuntemusta niin luterilaisen kuin ortodoksisen kirkon puolelta. Kirjassa on myös upea nelivärikuvitus.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Toimittaja Häkkänen, Martti - Kantonen, Marianne - Koivula, Veijo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 179
ISBN 9789516244092
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 11831690
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat helatorstai, helluntai, ikonit, juhlaperinne, kalendaariperinne, kirkolliset juhlat, koti, kristillinen kasvatus, laskiainen, luterilaisuus, opetus, ortodoksisuus, paastonaika, peruskoulu, pääsiäinen, tietokirjallisuus, uskonto, uskontokasvatus, varhaisk
Alanimike 11831690

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Laskiaisesta pääsiäisen iloon

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot