Lapsuus ja nuoruus nykyaikana - Mathias Wais

kasvatuksen mielekkyydestä ja mielettömyydestä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Wais, Mathias
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 246

Lisätiedot

"Ihmisen elämänkaari" -kirjan kirjoittajan, psykologin ja kasvatusneuvojan teos ohjaa kasvattajaa havaitsemaan niitä väärinkäsityksiä, joita usein syntyy kun aikuisen ja lapsen maailma kohtaavat. Hän tuo esille kasvatuksen taustalla vaikuttavia, monesti huomaamattomia suhtautumistapoja ja motiiveja, jotka voivat vaikeuttaa aidon suhteen luomista lapseen. Hän näyttää lapsen maailman omalakisuuden, jonka tunnustaminen on toimivan kasvatussuhteen edellytys. Kirjoittajan omasta kasvatusneuvontatyöstä peräisin olevat lukuisat esimerkkitapaukset tuovat käsitellyt asiat elävän konkreettisesti lukijan koettavaksi. Aiheena on mm. lapsen poikkeava käytös, puberteettivaihe, lapsuuden ja nuoruuden pelot ja aggressiot sekä avioero lapsen kannalta.

Lisätiedot

Kuvaus "Ihmisen elämänkaari" -kirjan kirjoittajan, psykologin ja kasvatusneuvojan teos ohjaa kasvattajaa havaitsemaan niitä väärinkäsityksiä, joita usein syntyy kun aikuisen ja lapsen maailma kohtaavat. Hän tuo esille kasvatuksen taustalla vaikuttavia, monesti huomaamattomia suhtautumistapoja ja motiiveja, jotka voivat vaikeuttaa aidon suhteen luomista lapseen. Hän näyttää lapsen maailman omalakisuuden, jonka tunnustaminen on toimivan kasvatussuhteen edellytys. Kirjoittajan omasta kasvatusneuvontatyöstä peräisin olevat lukuisat esimerkkitapaukset tuovat käsitellyt asiat elävän konkreettisesti lukijan koettavaksi. Aiheena on mm. lapsen poikkeava käytös, puberteettivaihe, lapsuuden ja nuoruuden pelot ja aggressiot sekä avioero lapsen kannalta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen antroposofinen liitto
Tekijä Wais, Mathias
Kääntäjä Kiefer, Annikki - Eklund-Schöpper, Anja
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 246
ISBN 9525507114
Ilmestymisvuosi 2005
Alkuteos Kindheit und Jugend heute : Sinn und Unsinn der Erziehung
Painos 1
Tilausnumero 8321844
Asiasanat antroposofia, kasvatus, kehityspsykologia, lapset, lapsuus, lasten kehitys, nuoret, nuoruus, persoonallisuuden kehitys, psyykkinen kehitys, tietokirjallisuus, Psykologia
Alanimike 8321844

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lapsuus ja nuoruus nykyaikana

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot