Lapsuuden taitekohdat - Francoise Dolto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Dolto, Francoise
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 283

Lisätiedot

Ranskan tunnetuin lasten psykoanalyytikko ja kasvatusfilosofi ja lasten puolestapuhuja pohtii laajasti lasten kasvattajia jatkuvasti askarruttavia kysymyksiä, tinkimättömästi lapsen kannalta, lasta kunnioittaen. Aiheita ovat mm. pienen lapsen aggressiivisuus, seksuaalinen identiteetti, siisteyskasvatus, vieroittaminen, sisaruskateus, unihäiriöt ja puhumisen tärkeys, sillä "todellisuuden kohtaaminen vaatii paljon keskustelua lapsen kanssa. Myös koulua ja nuorten asemaa yhteiskunnassa tarkastellaan lapsen näkökulmasta. Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat lasten kanssa tekemisissä ja tekevät lapsia koskevia päätöksiä.

Lisätiedot

Kuvaus Ranskan tunnetuin lasten psykoanalyytikko ja kasvatusfilosofi ja lasten puolestapuhuja pohtii laajasti lasten kasvattajia jatkuvasti askarruttavia kysymyksiä, tinkimättömästi lapsen kannalta, lasta kunnioittaen. Aiheita ovat mm. pienen lapsen aggressiivisuus, seksuaalinen identiteetti, siisteyskasvatus, vieroittaminen, sisaruskateus, unihäiriöt ja puhumisen tärkeys, sillä "todellisuuden kohtaaminen vaatii paljon keskustelua lapsen kanssa. Myös koulua ja nuorten asemaa yhteiskunnassa tarkastellaan lapsen näkökulmasta. Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat lasten kanssa tekemisissä ja tekevät lapsia koskevia päätöksiä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Eveil-Kustannus
Tekijä Dolto, Francoise
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 283
ISBN 9519860312
Ilmestymisvuosi 2002
Alkuteos Les etapes majeures de l'enfance
Painos 1
Tilausnumero 8313568
Asiasanat kasvatus, kasvatuspsykologia, lapsipsykologia, lapsuus, lasten kehitys, tietokirjallisuus, varhaiskasvatus, varhaislapsuus, Lapsuuden ja nuor.psykologia
Alanimike 8313568

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lapsuuden taitekohdat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot