Lapsiperheiden hyvinvointi 2014 -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 315

Lisätiedot

Suomalaisen perhepolitiikan tavoitteena on luoda lapsille turvallinen kasvuympäristö ja turvata lasten vanhemmille aineelliset ja henkiset mahdollisuudet perheen perustamiseen ja lasten kasvattamiseen. Suomalaislasten enemmistö voi hyvin, mutta pienelle vähemmistölle on kasautunut vaikeaa pahoinvointia. Kuitenkin myös tavallisten perheiden työssäkäyvät äidit ja isät kokevat aikapulaa ja ovat huolestuneita jaksamisestaan. Lasten ja heidän perheidensä hyvinvointia edistävän politiikan arvioimiseksi ja kehittämiseksi tarvitaan kattavaa tutkimustietoa. Lapsiperheiden hyvinvointi 2014 tarkastelee niin yleisen hyvinvoinnin kysymyksiä lapsiperheen elinkaarella kuin erityistilanteitakin. Kirja perustuu THL:n vuonna 2012 toteuttaman Lapsiperhekyselyn lisäksi moniin muihin aiheistoihin. Tarkastelussa ovat hyvinvointi lapsiperheen arjessa, terveyteen ja elintapoihin liittyvät kysymykset, lapsiperheiden pulmien siirtyminen yli sukupolvien sekä vanhempien kokemat huolet. Lasten ja perheiden palveluiden kestävyyttä ja vaikuttavuutta arvioidaan sen perustella miten hyvin ne vastaavat perheiden tarpeisiin. Kirja on tarkoitettu kaikille lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneille: paikallisille ja valtakunnallisille päätöksentekijöille, lasten ja perheiden kanssa työskenteleville, tutkijoille ja opiskelijoille sekä suurelle yleisölle. Lapsiperheiden hyvinvointi 2014 -kirja on osa Suomalaisten hyvinvointi -tutkimussarjaa.

Lisätiedot

Kuvaus Suomalaisen perhepolitiikan tavoitteena on luoda lapsille turvallinen kasvuympäristö ja turvata lasten vanhemmille aineelliset ja henkiset mahdollisuudet perheen perustamiseen ja lasten kasvattamiseen. Suomalaislasten enemmistö voi hyvin, mutta pienelle vähemmistölle on kasautunut vaikeaa pahoinvointia. Kuitenkin myös tavallisten perheiden työssäkäyvät äidit ja isät kokevat aikapulaa ja ovat huolestuneita jaksamisestaan. Lasten ja heidän perheidensä hyvinvointia edistävän politiikan arvioimiseksi ja kehittämiseksi tarvitaan kattavaa tutkimustietoa. Lapsiperheiden hyvinvointi 2014 tarkastelee niin yleisen hyvinvoinnin kysymyksiä lapsiperheen elinkaarella kuin erityistilanteitakin. Kirja perustuu THL:n vuonna 2012 toteuttaman Lapsiperhekyselyn lisäksi moniin muihin aiheistoihin. Tarkastelussa ovat hyvinvointi lapsiperheen arjessa, terveyteen ja elintapoihin liittyvät kysymykset, lapsiperheiden pulmien siirtyminen yli sukupolvien sekä vanhempien kokemat huolet. Lasten ja perheiden palveluiden kestävyyttä ja vaikuttavuutta arvioidaan sen perustella miten hyvin ne vastaavat perheiden tarpeisiin. Kirja on tarkoitettu kaikille lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneille: paikallisille ja valtakunnallisille päätöksentekijöille, lasten ja perheiden kanssa työskenteleville, tutkijoille ja opiskelijoille sekä suurelle yleisölle. Lapsiperheiden hyvinvointi 2014 -kirja on osa Suomalaisten hyvinvointi -tutkimussarjaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Toimittaja Lammi-Taskula, Johanna - Karvonen, Sakari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 315
ISBN 9789523022690
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349570
Kuvitus " - Taulukoita, väri" -
Asiasanat ajankäyttö, alkoholinkäyttö, alueelliset erot, ehkäisy, elinolot, hyvinvointi, kulutus, köyhyys, lapset, lapsiperheet, lastenhankinta, lastensuojelu, mielenterveys, nuoret, palvelut, parisuhde, perhe, perheet, päihdeongelmat, päivähoito, saatavuus, sosia
Alanimike 8349570

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lapsiperheiden hyvinvointi 2014

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot