Lapset kieltä käyttämässä -

pragmaattisten taitojen kehitys ja sen häiriöt

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

56,00 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 326

Lisätiedot

Lapsen elämän kannalta hyvät kielen käyttötaidot ja toimiva kommunikointi ovat kielen muodollisia seikkoja, rakenteita tai sanastoa, tärkeämpiä. Kielen käytön näkökulma on yhä vahvemmin esillä lasten kielellisten taitojen ongelmia tarkasteltaessa. Kirja tarjoaa uusia näkökulmia lapsen vuorovaikutuksellisen toiminnan ja kielen käyttötaitojen arviointiin. Teos antaa myös mahdollisuuden heijastaa lapsen kielellisiä taitoja tyypillisesti kehittyviin lapsiin. Lisäksi kirjassa käsitellään kuntoutuskäytäntöjä varhaisten taitojen kuntoutuksesta kouluikäisten ryhmäkuntoutukseen. Kirja on suunnattu erityisesti puheterapeuteille, psykologeille ja erityisopettajille sekä kyseisten alojen opiskelijoille. Lisäksi kirjaa voi suositella mm. lastentarhanopettajille ja luokanopettajille. Myös lasten vanhemmat voivat löytää kirjasta vastauksia kielen käytön kehitystä ja sen ongelmia koskeviin kysymyksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Lapsen elämän kannalta hyvät kielen käyttötaidot ja toimiva kommunikointi ovat kielen muodollisia seikkoja, rakenteita tai sanastoa, tärkeämpiä. Kielen käytön näkökulma on yhä vahvemmin esillä lasten kielellisten taitojen ongelmia tarkasteltaessa. Kirja tarjoaa uusia näkökulmia lapsen vuorovaikutuksellisen toiminnan ja kielen käyttötaitojen arviointiin. Teos antaa myös mahdollisuuden heijastaa lapsen kielellisiä taitoja tyypillisesti kehittyviin lapsiin. Lisäksi kirjassa käsitellään kuntoutuskäytäntöjä varhaisten taitojen kuntoutuksesta kouluikäisten ryhmäkuntoutukseen. Kirja on suunnattu erityisesti puheterapeuteille, psykologeille ja erityisopettajille sekä kyseisten alojen opiskelijoille. Lisäksi kirjaa voi suositella mm. lastentarhanopettajille ja luokanopettajille. Myös lasten vanhemmat voivat löytää kirjasta vastauksia kielen käytön kehitystä ja sen ongelmia koskeviin kysymyksiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Loukusa, Soile - Paavola, Leila
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 326
ISBN 9789524514897
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8450131
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat autismi, ilmaisu, itseilmaisu, kerronta, keskustelu, kielellinen kehitys, kielellinen vuorovaikutus, kielelliset häiriöt, kielen kehityksen erityisvaikeus, kielenkäyttö, kieli, K-kirjat, kuntoutus, lapset, lasten kehitys, mielenterveyshäiriöt, pragmatiik
Alanimike 8450131

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lapset kieltä käyttämässä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot