Lapsen vahvistava kohtaaminen - Kati-Pupita Mattila

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,80 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Mattila, Kati-Pupita
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 155

Lisätiedot

Lapsi muodostaa käsitystä siitä, minkälainen hän on, minkälaisia muut ihmiset ovat, miten ihmisten kesken toimitaan ja kantaako elämä. Vahvistavan kohtaamisen keskeinen tavoite on auttaa ja tukea lasta elämään omaa tarinaansa. Tämä kirja kuvaa lapsen hyvää ja vahvistavaa kohtaamista turvallisen aikuisen kanssa arjen erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. Keskeisiä teemoja ovat lapsen persoonan kunnioittaminen ja lapsen arvon ymmärtäminen. Erityisen tarkastelutilan saa lapsen surun kohtaaminen. Kirjassa käsitellään myös arvokasvatusta, aikuisen esimerkillisyyttä sekä kulttuurissamme ja elämäntavassamme muodostuvia haasteita lapsen vahvistavalle kohtaamiselle. Kati-Pupita Mattilan elävä ja ymmärtävä kerrontatapa saavat lukijan pohtimaan, miten näen lapsen arvon.

Lisätiedot

Kuvaus Lapsi muodostaa käsitystä siitä, minkälainen hän on, minkälaisia muut ihmiset ovat, miten ihmisten kesken toimitaan ja kantaako elämä. Vahvistavan kohtaamisen keskeinen tavoite on auttaa ja tukea lasta elämään omaa tarinaansa. Tämä kirja kuvaa lapsen hyvää ja vahvistavaa kohtaamista turvallisen aikuisen kanssa arjen erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. Keskeisiä teemoja ovat lapsen persoonan kunnioittaminen ja lapsen arvon ymmärtäminen. Erityisen tarkastelutilan saa lapsen surun kohtaaminen. Kirjassa käsitellään myös arvokasvatusta, aikuisen esimerkillisyyttä sekä kulttuurissamme ja elämäntavassamme muodostuvia haasteita lapsen vahvistavalle kohtaamiselle. Kati-Pupita Mattilan elävä ja ymmärtävä kerrontatapa saavat lukijan pohtimaan, miten näen lapsen arvon.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Mattila, Kati-Pupita
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 155
ISBN 9789524515078
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8450129
Asiasanat arvokasvatus, hyvinvointi, itsetunto, K-kirjat, kohtaaminen, lapset, lapsipsykologia, lasten kehitys, suru, tukeminen, turvallisuus, vanhempi-lapsisuhde, vuorovaikutus, K-kirja Ihmissuht.psykologia
Alanimike 8450129

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lapsen vahvistava kohtaaminen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot