Lapsen parhaaksi - Lasse Halme

uskontokasvatus kokonaisvaltaisen ihmiskuvan valossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Halme, Lasse
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 62

Lisätiedot

Miten uskontokasvatus voisi toteutua kokonaisvaltaisesti luonnollisena osana varhaiskasvatuksen orientaatioita niin päivähoidossa kuin seurakunnan lapsityössä? Tätä pohtii Helsingin seurakuntayhtymän kasvatuksen päällikkö Lasse Halme teoksessaan Pienelle parasta. Hän kuvaa ihmistä uudella ja mielenkiintoisella tavalla ympyrällä, jonka kehällä ovat ruumis, sydän ja mieli. Ne muodostavat puitteet sille, mikä on ihmisen ytimessä eli ihmisen hengelle. Henki tekee meistä ihmisen. Myös lapsi on luonnostaan hengellinen. Siksi uskontokasvatus on hänen oikeutensa. Monipuolisia käytännön sovelluksia varhaiskasvatuksen uskontokasvatukseen antavat Satu Laakso ja Päivi Vuorelma.

Lisätiedot

Kuvaus Miten uskontokasvatus voisi toteutua kokonaisvaltaisesti luonnollisena osana varhaiskasvatuksen orientaatioita niin päivähoidossa kuin seurakunnan lapsityössä? Tätä pohtii Helsingin seurakuntayhtymän kasvatuksen päällikkö Lasse Halme teoksessaan Pienelle parasta. Hän kuvaa ihmistä uudella ja mielenkiintoisella tavalla ympyrällä, jonka kehällä ovat ruumis, sydän ja mieli. Ne muodostavat puitteet sille, mikä on ihmisen ytimessä eli ihmisen hengelle. Henki tekee meistä ihmisen. Myös lapsi on luonnostaan hengellinen. Siksi uskontokasvatus on hänen oikeutensa. Monipuolisia käytännön sovelluksia varhaiskasvatuksen uskontokasvatukseen antavat Satu Laakso ja Päivi Vuorelma.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Halme, Lasse
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 62
ISBN 9789516278615
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 2. p
Tilausnumero 8338659
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ihmiskuva, kokonaisvaltaisuus, kristillinen kasvatus, lapset, päivähoito, päiväkodit, tietokirjallisuus, uskonto, uskontokasvatus, varhaiskasvatus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8338659

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lapsen parhaaksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot