Laosin vuorilla -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 101

Lisätiedot

Kuvakertomus Pohjois-Laosin vuorilla asuvan värikkään akha öshi -kansan elämästä uuden ajan kynnyksellä. Tieverkko ja sen mukana leviävät modernit vaikutteet ja muutospaineet ovat jo saavuttamassa öshien syrjäisiä asuinalueita. Monien muiden Kaakkois-Aasian vähemmistökansojen lailla myös öshit joutuvat nyt pohtimaan omaa identiteettiään perinteisen ja modernin maailman kohdatessa toisena heidän kotikylissään. Kirja on kuvitettu Ari Vitikaisen loistavilla valokuvilla.

Lisätiedot

Kuvaus Kuvakertomus Pohjois-Laosin vuorilla asuvan värikkään akha öshi -kansan elämästä uuden ajan kynnyksellä. Tieverkko ja sen mukana leviävät modernit vaikutteet ja muutospaineet ovat jo saavuttamassa öshien syrjäisiä asuinalueita. Monien muiden Kaakkois-Aasian vähemmistökansojen lailla myös öshit joutuvat nyt pohtimaan omaa identiteettiään perinteisen ja modernin maailman kohdatessa toisena heidän kotikylissään. Kirja on kuvitettu Ari Vitikaisen loistavilla valokuvilla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Valokuvaaja Vitikainen, Ari
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 101
ISBN 9789516244313
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8338619
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat akhat, arkielämä, elämäntapa, etniset vähemmistöt, kansalliset vähemmistöt, kuvateokset, Laos, tietokirjallisuus, vaikutukset, vuoristot, yhteiskunnallinen muutos, Aasia lähetystyö
Alanimike 8338619

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Laosin vuorilla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot