Lähtö tuli -

saneeratun työhaluisen selviytymistarina

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Tekijä: Kemppainen, Pentti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 208

Lisätiedot

Lähes neljä vuosikymmentä Yleisradion palveluksessa työskennellyt toimittaja siivotaan pihalle ennenaikaisesti. Mikä eteen, kun elätettäviä koululaisia on vielä kotona, eivätkä tulot riitä? Virtaa, ammattitaitoa ja ideoita kyllä riittää. Ajankohtainen kirja esittelee kirjoittajan ikäluokan elämänvaiheen alan tieteellisen ja väestöpoliittisen keskustelun pohjalta. Yhteiskunta haluaa pitää ihmisen kauemmin töissä samalla kun työnantajat työntävät varttuneet työntekijät ulos. Kirjan missio on selvä: ns. kolmannessa iässä ei kannata jäädä paikoilleen vaan ryhtyä töihin. Viestin kärki on suunnattu suurille ikäluokille. Tavoitteena on kannustaa myös markkinatalouden murjomia, eläkeikää lähestyviä kansalaisia innostumaan vielä uuteen alkuun.

Lisätiedot

Kuvaus Lähes neljä vuosikymmentä Yleisradion palveluksessa työskennellyt toimittaja siivotaan pihalle ennenaikaisesti. Mikä eteen, kun elätettäviä koululaisia on vielä kotona, eivätkä tulot riitä? Virtaa, ammattitaitoa ja ideoita kyllä riittää. Ajankohtainen kirja esittelee kirjoittajan ikäluokan elämänvaiheen alan tieteellisen ja väestöpoliittisen keskustelun pohjalta. Yhteiskunta haluaa pitää ihmisen kauemmin töissä samalla kun työnantajat työntävät varttuneet työntekijät ulos. Kirjan missio on selvä: ns. kolmannessa iässä ei kannata jäädä paikoilleen vaan ryhtyä töihin. Viestin kärki on suunnattu suurille ikäluokille. Tavoitteena on kannustaa myös markkinatalouden murjomia, eläkeikää lähestyviä kansalaisia innostumaan vielä uuteen alkuun.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Tammi
Tekijä Kemppainen, Pentti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 208
ISBN 9513137465
Ilmestymisvuosi 2006
Painos 1
Asiasanat tietokirjallisuus, muistelmat, toimittajat, työttömyys, eläkkeelle siirtyminen, kokemukset, työelämä, ikääntyvät työntekijät, suuret ikäluokat, itsetunto, elämänhallinta, työttömät, Kemppainen, Pentti, Yleisradio, Elämänfilosofia Elämäntieto

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lähtö tuli

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot