Laatua opiskeluun -

oppiminen ja opetus yliopistossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 209

Lisätiedot

Opetuksen kehittäminen on vastavirtaan ponnistelua ja siihen on aiheellisesti kiinnitetty huomiota viime vuosina. Laatua opiskeluun on Lapin yliopistossa opettavien tutkijoiden ja ohjaajien opetustyön kehittämisen tulos. Kirjan kantavia teemoja ovat monitieteinen opettaminen a ohjaaminen, oppimista ohjaava arviointi, ongelmaperustainen oppiminen, vuorovaikutteinen verkko-opiskelu sekä toiminnallinen ja kriittinen pedagogiikka. Yliopistopedagogiikan opiskeluun panostaneet kirjoittajat osoittavat, että laadun aikaansaaminen riippuu opettajista ja keskinäisestä yhteistyöstä sekä yhteistoiminnasta opiskelijoiden kanssa. Edellytyksenä on, että opiskelijat nähdään mieluummin tasavertaisen työskentelykumppanin kuin palveluja ostavan asiakkaan roolissa. Laatua opiskeluun -kirja on tarkoitettu oppimisen, opiskelun ja opetuksen kehittämisestä kiinnostuneille opettajille, kehittäjille ja opiskelijoille, joiden oppimistuloksissa ja osaamisessa laatu viime kädessä näkyy.

Lisätiedot

Kuvaus Opetuksen kehittäminen on vastavirtaan ponnistelua ja siihen on aiheellisesti kiinnitetty huomiota viime vuosina. Laatua opiskeluun on Lapin yliopistossa opettavien tutkijoiden ja ohjaajien opetustyön kehittämisen tulos. Kirjan kantavia teemoja ovat monitieteinen opettaminen a ohjaaminen, oppimista ohjaava arviointi, ongelmaperustainen oppiminen, vuorovaikutteinen verkko-opiskelu sekä toiminnallinen ja kriittinen pedagogiikka. Yliopistopedagogiikan opiskeluun panostaneet kirjoittajat osoittavat, että laadun aikaansaaminen riippuu opettajista ja keskinäisestä yhteistyöstä sekä yhteistoiminnasta opiskelijoiden kanssa. Edellytyksenä on, että opiskelijat nähdään mieluummin tasavertaisen työskentelykumppanin kuin palveluja ostavan asiakkaan roolissa. Laatua opiskeluun -kirja on tarkoitettu oppimisen, opiskelun ja opetuksen kehittämisestä kiinnostuneille opettajille, kehittäjille ja opiskelijoille, joiden oppimistuloksissa ja osaamisessa laatu viime kädessä näkyy.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Poikela, Esa - Poikela, Sari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 209
ISBN 9789524842723
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351581
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arviointi, HOPS, korkeakouluopiskelu, korkeakoulupedagogiikka, ongelmalähtöinen oppiminen, oppiminen, tieteidenvälisyys, tietokirjallisuus, työelämäyhteydet, verkko-opetus, verkko-opiskelu, Yliopistot korkeakoulut
Alanimike 8351581

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Laatua opiskeluun

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot