Kysykää Essiltä - Maria Karisto

Elisabeth Kochin puutarhat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Karisto, Maria - Koivunen, Taina - Karisto, Antti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015

Lisätiedot

Kysykää Essiltä on kattava tietokirja helsinkiläisistä siirtolapuutarhoista ja Elisabeth Kochista (1891-1982), syyttä suotta lähes unohduksiin jääneestä suomalaisen puutarhakulttuurin vaikuttajasta. Se on ensimmäinen laajempi esitys yli kolmen vuosikymmenen ajan Helsingin kaupungin puutarhaneuvojana toimineesta Kochista, hänen työnsä taustoista sekä mittavasta tuotannostaan. Kochin suunnitteluperiaatteita ja -malleja voi nykyisinkin soveltaa omaa pihaa rakennettaessa tai uusittaessa. Koch aloitti työnsä noin yli sata vuotta sitten, mutta hänen kädenjälkensä näkyy suomalaisissa puutarhoissa ja Helsingin siirtolapuutarhoissa edelleen. Teos palvelee myös yleisemmin pihoista ja puutarhoista sekä kaupunkikulttuurista, kansanvalistuksesta ja vaikkapa naiselämäkerroista kiinnostuneita.

Lisätiedot

Kuvaus Kysykää Essiltä on kattava tietokirja helsinkiläisistä siirtolapuutarhoista ja Elisabeth Kochista (1891-1982), syyttä suotta lähes unohduksiin jääneestä suomalaisen puutarhakulttuurin vaikuttajasta. Se on ensimmäinen laajempi esitys yli kolmen vuosikymmenen ajan Helsingin kaupungin puutarhaneuvojana toimineesta Kochista, hänen työnsä taustoista sekä mittavasta tuotannostaan. Kochin suunnitteluperiaatteita ja -malleja voi nykyisinkin soveltaa omaa pihaa rakennettaessa tai uusittaessa. Koch aloitti työnsä noin yli sata vuotta sitten, mutta hänen kädenjälkensä näkyy suomalaisissa puutarhoissa ja Helsingin siirtolapuutarhoissa edelleen. Teos palvelee myös yleisemmin pihoista ja puutarhoista sekä kaupunkikulttuurista, kansanvalistuksesta ja vaikkapa naiselämäkerroista kiinnostuneita.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Maahenki
Tekijä Karisto, Maria - Koivunen, Taina - Karisto, Antti
Sidosasu kovakantinen
ISBN 9789523010505
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349498
Asiasanat Helsinki, henkilöhistoria, historia, kaupungit, pihasuunnittelu, puutarha-ala, puutarha-arkkitehdit, puutarhakasvit, puutarhakaupungit, puutarhaneuvojat, puutarhanhoito, puutarhat, puutarhataide, puutarhaviljely, siirtolapuutarhat, suunnittelu, tietokirj
Alanimike 8349498

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kysykää Essiltä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot