Kuokkavieras - Kauko Kämäräinen

muukalaisena maailmassa nimettömänä netissä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kämäräinen, Kauko
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 138

Lisätiedot

Aiheena on vierauden kokemus elämässä ja ajassa. Kirjan tekijä tri Kauko Kämäräinen sanoo tuntevansa sitä omakohtaisesti itse. Hän katselee tavanomaista elämänmenoa kuin kuokkavieras ikään: joukkoon kuulumattomana muukalaisena melkein. "Oikeastaan olen näkymätön", hän sanoo erilaisuuden kokemuksesta kirjoittaessaan ja lisää nyt: "Sen tapaisissa tunnelmissa lienen ollut myös vuosia sitten, kun tulin muina miehinä menneeksi Internetin palstoille, joille olen kirjoittanut niin monta kirjoitusta, etten jälkikäteen tahdo todeksi uskoa. Kirjoituksia on pitkälti toistatuhatta. Olen kirjoittanut aina nimettömänä - enkä ole paljastunut kertaakaan." Tämä kirja ei ole nettikirjoitusten kokoelma vaan niillä havainnollistettu ja höystetty nykyisen elämänmenon suorasukainen tarkastelu. Teoksessa selvitellään myös nimettömänä kirjoittelun merkitystä yleisemmin.

Lisätiedot

Kuvaus Aiheena on vierauden kokemus elämässä ja ajassa. Kirjan tekijä tri Kauko Kämäräinen sanoo tuntevansa sitä omakohtaisesti itse. Hän katselee tavanomaista elämänmenoa kuin kuokkavieras ikään: joukkoon kuulumattomana muukalaisena melkein. "Oikeastaan olen näkymätön", hän sanoo erilaisuuden kokemuksesta kirjoittaessaan ja lisää nyt: "Sen tapaisissa tunnelmissa lienen ollut myös vuosia sitten, kun tulin muina miehinä menneeksi Internetin palstoille, joille olen kirjoittanut niin monta kirjoitusta, etten jälkikäteen tahdo todeksi uskoa. Kirjoituksia on pitkälti toistatuhatta. Olen kirjoittanut aina nimettömänä - enkä ole paljastunut kertaakaan." Tämä kirja ei ole nettikirjoitusten kokoelma vaan niillä havainnollistettu ja höystetty nykyisen elämänmenon suorasukainen tarkastelu. Teoksessa selvitellään myös nimettömänä kirjoittelun merkitystä yleisemmin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kääntöpuoli
Tekijä Kämäräinen, Kauko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 138
ISBN 9789519659695
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8341919
Asiasanat ihmiskuva, Internet, kirjoittaminen, media, tietokirjallisuus, verkkokeskustelu, yhteiskuntakritiikki, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8341919

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuokkavieras

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot