Kunnallinen sosiaalipolitiikka - Aulikki Kananoja

osallisuutta ja yhteistä vastuuta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kananoja, Aulikki - Niiranen, Vuokko - Jokiranta, Harri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 252

Lisätiedot

Kunnissa joudutaan sovittamaan yhteen väestön tarpeita, lakisääteisiä velvoitteita ja rajallisia voimavaroja. Kunnallisen sosiaalipolitiikan ongelmana on järjestelmäkeskeisyys, jonka seasta on vaikea löytää ihmistä. Teoksessa korostetaan ihmisten osallisuutta, kansalaisyhteiskuntaa ja sosiaalipolitiikan vaikutuksia ihmisten elämään. Teos jäsentää kunnallista sosiaalipolitiikkaa käytännön kokemusten ja tutkimuksista saatujen tietojen avulla. Teemoja ovat mm. kunnallisen sosiaalipolitiikan toimintaympäristö, strategiset valinnat ja johtaminen sekä merkitys laaja-alaisena hyvinvointipolitiikkana ja palveluja tuottavana toimintana. Tavoitteena on antaa aineksia kunnallisen sosiaalipolitiikan opiskeluun, käytännön toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Kunnissa joudutaan sovittamaan yhteen väestön tarpeita, lakisääteisiä velvoitteita ja rajallisia voimavaroja. Kunnallisen sosiaalipolitiikan ongelmana on järjestelmäkeskeisyys, jonka seasta on vaikea löytää ihmistä. Teoksessa korostetaan ihmisten osallisuutta, kansalaisyhteiskuntaa ja sosiaalipolitiikan vaikutuksia ihmisten elämään. Teos jäsentää kunnallista sosiaalipolitiikkaa käytännön kokemusten ja tutkimuksista saatujen tietojen avulla. Teemoja ovat mm. kunnallisen sosiaalipolitiikan toimintaympäristö, strategiset valinnat ja johtaminen sekä merkitys laaja-alaisena hyvinvointipolitiikkana ja palveluja tuottavana toimintana. Tavoitteena on antaa aineksia kunnallisen sosiaalipolitiikan opiskeluun, käytännön toteuttamiseen ja kehittämiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kananoja, Aulikki - Niiranen, Vuokko - Jokiranta, Harri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 252
ISBN 9789524511131
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8448543
Asiasanat hyvinvointi, kansalaisyhteiskunta, K-kirjat, kunnat, muutos, osallistuminen, palvelut, palvelutuotanto, sosiaalipalvelut, sosiaalipolitiikka, sosiaalitoimi, sosiaaliturva, toimintaympäristö, yhteistyö, Sosiaalipolitiikka
Alanimike 8448543

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kunnallinen sosiaalipolitiikka

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot