Kun jää sulaa - Pirkko Lehtiö

punnittua puhetta lähetystyöstä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Lehtiö, Pirkko - Sääksi, Tuula
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 161

Lisätiedot

"Kun me puhumme suureellisesti maailman valloittamisesta Kristukselle, olemme erehtyneet pahemman kerran. Hänellä on jo valta. Me, Herramme pienet muurahaiset vain kerromme siitä, miten olemme kokeneet mullistavana hänen valtansa omassa elämässämme." Lähetystyö toteutuu tänä päivänä muuttuvassa tilanteessa. Ihmisten keskinäinen yhteydenpito on muuttunut yhä teknistyvässä ja globalisoituvassa maailmassa. Sen hyväksyminen ei välttämättä ole helppoa, mutta olosuhteiden muuttuminen kautta koko maapallon pakottaa siihen, että lähetystyötä on puntaroitava perusteellisesti. Kirjan kirjoittajat paneutuvat raikkaasti, reippaasti, ajatuksia ja kielenkäyttöä tuulettaen tähän puntarointiin. He nostavat esiin ajankohtaisia kysymyksiä lähetysjärjestöjen ja kirkon yhteydestä, nykyaikaisesta orjakaupasta, naisten teologiasta, siitä mitä opittavaa meillä olisi idän ja etelän kirkoilta. Mitä lähetystyö on tänä päivänä? Mitä sen tulisi olla? Mikä lähetystyössä on tärkeintä? Millaisin kriteerein sitä tulisi arvioida? "Olemme katselleet erästä taulua, jossa on kuvattuna kala jääkimpaleessa. Taiteilija on nähnyt siinä vertauskuvan Kristukselle. Hänet on jäädytetty teologian sisään. Taiteilija kysyy: mitä tapahtuu, jos jää sulaa ja Kristus vapautuu teologian jäistä." Pirkko Lehtiö, TT, on toiminut Hongkongin luterilaisen teologisen seminaarin professorina. Tuula Sääksi, rovasti on Suomen Lähetysseuran ulkomaanosaston johtaja.

Lisätiedot

Kuvaus "Kun me puhumme suureellisesti maailman valloittamisesta Kristukselle, olemme erehtyneet pahemman kerran. Hänellä on jo valta. Me, Herramme pienet muurahaiset vain kerromme siitä, miten olemme kokeneet mullistavana hänen valtansa omassa elämässämme." Lähetystyö toteutuu tänä päivänä muuttuvassa tilanteessa. Ihmisten keskinäinen yhteydenpito on muuttunut yhä teknistyvässä ja globalisoituvassa maailmassa. Sen hyväksyminen ei välttämättä ole helppoa, mutta olosuhteiden muuttuminen kautta koko maapallon pakottaa siihen, että lähetystyötä on puntaroitava perusteellisesti. Kirjan kirjoittajat paneutuvat raikkaasti, reippaasti, ajatuksia ja kielenkäyttöä tuulettaen tähän puntarointiin. He nostavat esiin ajankohtaisia kysymyksiä lähetysjärjestöjen ja kirkon yhteydestä, nykyaikaisesta orjakaupasta, naisten teologiasta, siitä mitä opittavaa meillä olisi idän ja etelän kirkoilta. Mitä lähetystyö on tänä päivänä? Mitä sen tulisi olla? Mikä lähetystyössä on tärkeintä? Millaisin kriteerein sitä tulisi arvioida? "Olemme katselleet erästä taulua, jossa on kuvattuna kala jääkimpaleessa. Taiteilija on nähnyt siinä vertauskuvan Kristukselle. Hänet on jäädytetty teologian sisään. Taiteilija kysyy: mitä tapahtuu, jos jää sulaa ja Kristus vapautuu teologian jäistä." Pirkko Lehtiö, TT, on toiminut Hongkongin luterilaisen teologisen seminaarin professorina. Tuula Sääksi, rovasti on Suomen Lähetysseuran ulkomaanosaston johtaja.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Lehtiö, Pirkko - Sääksi, Tuula
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 161
ISBN 9789516243507
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8338570
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, lähetystyö, lähetystyöntekijät, evankelioiminen, kirkot, rukoukset, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338570

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kun jää sulaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot