Kun huoli herää - Kristiina Huhtanen

varhainen puuttuminen koulussa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,60 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Huhtanen, Kristiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 258

Lisätiedot

Varhaisesta puuttumisesta on tullut koulun jokapäiväistä käytäntöä. Samalla keinot ratkoa ja ehkäistä pulmallisia tilanteita ovat kehittyneet ja muotoutuneet ajan vaatimusten mukaisiksi. Ongelmien kirjo ulottuu oppilaslähtöisistä tekijöistä aina koulun ulkopuolella olevaan ympäristöön. Mitä opettajat voivat tehdä ja mitä heidän pitää tehdä? Mitä vanhemmat voivat vaatia tehtäväksi oppilaan edun nimissä? Tämä kirja kertoo käytännönläheisesti haastavien oppilaiden kohtaamisesta ja varhaisesta puuttumisesta. Kirjassa tuodaan monipuolisesti esiin varhaisen puuttumisen toimintatapoja ja pohditaan koulun, opettajien, vanhempien, oppilashuollon sekä muiden ammattilaisten roolia ennaltaehkäisyssä ja puuttumisessa. Teos on hyödyllistä luettavaa opettajille ja muille kasvatusalan ammattilaisille sekä vanhemmille. Kirja soveltuu myös oppi- ja kurssikirjaksi kasvatusalan opintoihin.

Lisätiedot

Kuvaus Varhaisesta puuttumisesta on tullut koulun jokapäiväistä käytäntöä. Samalla keinot ratkoa ja ehkäistä pulmallisia tilanteita ovat kehittyneet ja muotoutuneet ajan vaatimusten mukaisiksi. Ongelmien kirjo ulottuu oppilaslähtöisistä tekijöistä aina koulun ulkopuolella olevaan ympäristöön. Mitä opettajat voivat tehdä ja mitä heidän pitää tehdä? Mitä vanhemmat voivat vaatia tehtäväksi oppilaan edun nimissä? Tämä kirja kertoo käytännönläheisesti haastavien oppilaiden kohtaamisesta ja varhaisesta puuttumisesta. Kirjassa tuodaan monipuolisesti esiin varhaisen puuttumisen toimintatapoja ja pohditaan koulun, opettajien, vanhempien, oppilashuollon sekä muiden ammattilaisten roolia ennaltaehkäisyssä ja puuttumisessa. Teos on hyödyllistä luettavaa opettajille ja muille kasvatusalan ammattilaisille sekä vanhemmille. Kirja soveltuu myös oppi- ja kurssikirjaksi kasvatusalan opintoihin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Huhtanen, Kristiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 258
ISBN 9789524511711
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8450089
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ennakointi, K-kirjat, koulu, kouluyhteisö, ongelmat, oppilaat, tukeminen, tukimuodot, varhainen puuttuminen, Koululaitos
Alanimike 8450089

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kun huoli herää

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot