Kulttuurinen moninaisuus päiväkodissa ja koulussa - Heini Paavola

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,25 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Paavola, Heini - Talib, Mirja-Tytti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 241

Lisätiedot

Suomessa on lukuisia päiväkoteja ja kouluja, joissa on lapsia erilaisista kulttuureista. Mitä kulttuuriseen tai uskonnolliseen vähemmistöön kuuluvan lapsen kasvattamisessa pitää ottaa huomioon? Miten kasvattajan oma asenne johonkin vähemmistöryhmään kuuluvaan lapseen heijastuu hänen kasvuunsa? Tässä kirjassa tuodaan esille maahanmuuttaja- ja vähemmistöryhmiin liittyviä taustatekijöitä. Kirjan kirjoittajat haluavat tuoda esille maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin liittyvien kysymysten ohella myös monikulttuurisuuden unohdetut puolet, vähemmistöryhmien tilanteen Suomessa sekä erilaisiin uskontoihin liittyvät kysymykset. Lasten taustojen tunteminen auttaa meitä ymmärtämään ja toimimaan lasta arvostaen ja kunnioittaen. Teoksen tavoitteena on käytännön tilanteiden avulla avata kulttuurista moninaisuutta ja sitä, kuinka ammattilainen voi hienotunteisesti ottaa huomioon kulttuuritaustoihin liittyvien erojen mahdollisuudet. Erilaisten ryhmien taustatekijöiden lisäksi jokaisen esitellyn ryhmän lopussa on tarkasteltu sitä, mitä haasteita monikulttuurisuus asettaa päiväkodille tai koululle.

Lisätiedot

Kuvaus Suomessa on lukuisia päiväkoteja ja kouluja, joissa on lapsia erilaisista kulttuureista. Mitä kulttuuriseen tai uskonnolliseen vähemmistöön kuuluvan lapsen kasvattamisessa pitää ottaa huomioon? Miten kasvattajan oma asenne johonkin vähemmistöryhmään kuuluvaan lapseen heijastuu hänen kasvuunsa? Tässä kirjassa tuodaan esille maahanmuuttaja- ja vähemmistöryhmiin liittyviä taustatekijöitä. Kirjan kirjoittajat haluavat tuoda esille maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin liittyvien kysymysten ohella myös monikulttuurisuuden unohdetut puolet, vähemmistöryhmien tilanteen Suomessa sekä erilaisiin uskontoihin liittyvät kysymykset. Lasten taustojen tunteminen auttaa meitä ymmärtämään ja toimimaan lasta arvostaen ja kunnioittaen. Teoksen tavoitteena on käytännön tilanteiden avulla avata kulttuurista moninaisuutta ja sitä, kuinka ammattilainen voi hienotunteisesti ottaa huomioon kulttuuritaustoihin liittyvien erojen mahdollisuudet. Erilaisten ryhmien taustatekijöiden lisäksi jokaisen esitellyn ryhmän lopussa on tarkasteltu sitä, mitä haasteita monikulttuurisuus asettaa päiväkodille tai koululle.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Paavola, Heini - Talib, Mirja-Tytti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 241
ISBN 9789524514811
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8450076
Asiasanat identiteetti, islam, Jehovan todistajat, juutalaiset, kasvatustavoitteet, K-kirjat, koulu, koulukasvatus, kulttuurierot, kulttuuri-identiteetti, kulttuuriosaaminen, lapset, lestadiolaisuus, maahanmuuttajat, monikulttuurisuus, muslimit, ortodoksit, perhek
Alanimike 8450076

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kulttuurinen moninaisuus päiväkodissa ja koulussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot