Kukoistava parisuhde - Jouni Luukkala

Rakkaussuhteen psykologia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,00 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Luukkala, Jouni
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 250

Lisätiedot

Kukoistava parisuhde Rakkaussuhteen psykologia on kirja parisuhteessa oleville, sellaisessa joskus olleille ja sellaista suunnitteleville. - Unelma kukoistavasta parisuhteesta kohtaa todellisuuden onko sellainen mahdollinen ja millä ehdoilla? - Mitä voimme ammentaa taiteen keinoin käsitellyistä parisuhteista? - Kuinka käsitys parisuhteen psykologiasta voi auttaa ymmärtämään omaa parisuhdetta? - Miten henkilökohtaiset ominaisuudet vaikuttavat parisuhteen syntyyn, sen laatuun ja kestoon? Kukoistava parisuhde edellyttää aktiivista ja uudistavaa elämää. Se edellyttää mielikuvitusta, huumoria ja tahtoa selviytyä ongelmista. Parisuhteen keskiössä ovat sen rakennusaineet ja lainalaisuudet sekä vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tunnetaidokkaalla, ajattelukykyisellä ja sopivan tahdonvoiman omaavalla on hyvä lähtökohta tavoitella elämäänsä hyvää parisuhdetta. Kirja herättelee pohtimaan ja purkamaan parisuhteesta esitettyjä väitteitä ja myyttejä. Se käy dialogia lähteidensä kanssa ja ammentaa esimerkkejään niin kirjallisuudesta, musiikista kuin elokuvistakin. Kirjassa piirtyy parisuhteen koko kaari suhteen lähtökohdista, parin valinnasta ja toimivan suhteen rakentamisesta sen kukoistukseen ja kylmenemiseen. Oma lukunsa on myös suhteen päättymisestä. Tavoitteena on välttää käskyjä ja ohjeita ja sen sijaan valottaa monipuolisesti parisuhteen eri vivahteita. Kussakin luvussa esitetään lukijalle pohdittavaksi parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä. Näiden avulla kukin voi itsenäisesti tai yhdessä avata parisuhteensa kiemuroita. Luvuittaisten yhteenvetojen avulla keskeiset seikat on helppo hahmottaa.

Lisätiedot

Kuvaus Kukoistava parisuhde Rakkaussuhteen psykologia on kirja parisuhteessa oleville, sellaisessa joskus olleille ja sellaista suunnitteleville. - Unelma kukoistavasta parisuhteesta kohtaa todellisuuden onko sellainen mahdollinen ja millä ehdoilla? - Mitä voimme ammentaa taiteen keinoin käsitellyistä parisuhteista? - Kuinka käsitys parisuhteen psykologiasta voi auttaa ymmärtämään omaa parisuhdetta? - Miten henkilökohtaiset ominaisuudet vaikuttavat parisuhteen syntyyn, sen laatuun ja kestoon? Kukoistava parisuhde edellyttää aktiivista ja uudistavaa elämää. Se edellyttää mielikuvitusta, huumoria ja tahtoa selviytyä ongelmista. Parisuhteen keskiössä ovat sen rakennusaineet ja lainalaisuudet sekä vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tunnetaidokkaalla, ajattelukykyisellä ja sopivan tahdonvoiman omaavalla on hyvä lähtökohta tavoitella elämäänsä hyvää parisuhdetta. Kirja herättelee pohtimaan ja purkamaan parisuhteesta esitettyjä väitteitä ja myyttejä. Se käy dialogia lähteidensä kanssa ja ammentaa esimerkkejään niin kirjallisuudesta, musiikista kuin elokuvistakin. Kirjassa piirtyy parisuhteen koko kaari suhteen lähtökohdista, parin valinnasta ja toimivan suhteen rakentamisesta sen kukoistukseen ja kylmenemiseen. Oma lukunsa on myös suhteen päättymisestä. Tavoitteena on välttää käskyjä ja ohjeita ja sen sijaan valottaa monipuolisesti parisuhteen eri vivahteita. Kussakin luvussa esitetään lukijalle pohdittavaksi parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä. Näiden avulla kukin voi itsenäisesti tai yhdessä avata parisuhteensa kiemuroita. Luvuittaisten yhteenvetojen avulla keskeiset seikat on helppo hahmottaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Duodecim
Tekijä Luukkala, Jouni
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liepeelliset pehmeät kannet
Sivumäärä 250
ISBN 9789516565210
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8338907
Asiasanat arki, eroaminen, läheisyys, parinvalinta, parisuhde, rakkaus, rakkaussuhde, sitouttaminen, tietokirjallisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8338907

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kukoistava parisuhde

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot