Kuka on kukkulan kuningas? - Eevastiina Gjerstad

Lasten ja aikuisten väliset valtasuhteet kasvun tukena

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Gjerstad, Eevastiina
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 321

Lisätiedot

Voittaako aina vanhin tai vahvin? Lasten ja aikuisten välisiä valtasuhteita katsotaan usein liian kapeasti vain aikuisen auktoriteettia painottaen. Parhaimmillaan valtatilanteet parantavat aikuisten ja lasten välisiä suhteita ja toimivat erinomaisena tukena kasvatuksessa. Valtasuhteet vaikuttavat koko ajan aikuisten ja lasten vuorovaikutukseen, erilaisiin käytäntöihin, yhdessäolon tapoihin, jopa arvoihin ja asenteisiin. Joskus kasvatus tuntuu haastavalta tasapainoilulta lapselle asetettavien odotusten ja vaatimusten välillä ja aikuinen voi ajautua manipulointiin ja muihin vahingollisiin vallankäytön tapoihin. Lasten ja aikuisten välisiä valtasuhteita on kuitenkin mahdollista parantaa. Tämän teoksen avulla löydät konkreettisia ratkaisuja lasten ja aikuisten välisiin valtatilanteisiin, tunnistat vallankäyttöön liittyviä kompastuskiviä ja tiedät, miten voit välttää vahingollista vallankäyttöä. Kirja auttaa sinua toimimaan valtatilanteissa entistä varmemmin sekä kasvatuksellisesti järkevämmin. Kasvatustieteen tohtori ja teologian maisteri Eevastiina Gjerstad on valtasuhteiden tutkija ja kouluttaja.

Lisätiedot

Kuvaus Voittaako aina vanhin tai vahvin? Lasten ja aikuisten välisiä valtasuhteita katsotaan usein liian kapeasti vain aikuisen auktoriteettia painottaen. Parhaimmillaan valtatilanteet parantavat aikuisten ja lasten välisiä suhteita ja toimivat erinomaisena tukena kasvatuksessa. Valtasuhteet vaikuttavat koko ajan aikuisten ja lasten vuorovaikutukseen, erilaisiin käytäntöihin, yhdessäolon tapoihin, jopa arvoihin ja asenteisiin. Joskus kasvatus tuntuu haastavalta tasapainoilulta lapselle asetettavien odotusten ja vaatimusten välillä ja aikuinen voi ajautua manipulointiin ja muihin vahingollisiin vallankäytön tapoihin. Lasten ja aikuisten välisiä valtasuhteita on kuitenkin mahdollista parantaa. Tämän teoksen avulla löydät konkreettisia ratkaisuja lasten ja aikuisten välisiin valtatilanteisiin, tunnistat vallankäyttöön liittyviä kompastuskiviä ja tiedät, miten voit välttää vahingollista vallankäyttöä. Kirja auttaa sinua toimimaan valtatilanteissa entistä varmemmin sekä kasvatuksellisesti järkevämmin. Kasvatustieteen tohtori ja teologian maisteri Eevastiina Gjerstad on valtasuhteiden tutkija ja kouluttaja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Gjerstad, Eevastiina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 321
ISBN 9789524516426
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350881
Asiasanat aikuiset, auktoriteetti, eettinen kasvatus, etiikka, kasvatus, käyttäytyminen, lapset, lasten kehitys, perheet, tietokirjallisuus, totteleminen, tukeminen, vaikutukset, vallankäyttö, valta, vanhemmat, vanhempi-lapsisuhde, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8350881

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuka on kukkulan kuningas?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot