Kuinka asiat ovat - Lama Ole Nydahl

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lama Ole Nydahl,
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 205

Lisätiedot

Kuinka asiat ovat on tanskalaisen lama Ole Nydahlin kirjoittama elämänläheinen kirja buddhalaisuudesta. Se kertoo miten nykyajan ihminen voi käyttää Buddhan ajattomia viisauksia omassa arjessaan ja hyödyntää elämänsä kaikkia osa-alueita merkitykselliseen sisäiseen kasvuun. Lama Ole Nydahl on yksi harvoista länsimaalaisista, jolla on täysi valtuutus toimia tiibetinbuddhalaisena lamana. Hän on yhdessä edesmenneen vaimonsa Hannah Nydahlin kanssa perustanut 1970-luvulta lähtien yli 650 buddhalaista keskusta ympäri maailmaa opettajansa H.P. 16. Karmapa Ranjung Rigpe Dorjen pyynnöstä. Nydahl matkustaa edelleen pitäen luentoja ja meditaatiokursseja. Kuinka asiat ovat julkaistiin suomeksi ensimmäisen kerran vuonna 2003. Uusi painos on nyt lähes kokonaan uusittu ja aiempaa huomattavasti laajempi.

Lisätiedot

Kuvaus Kuinka asiat ovat on tanskalaisen lama Ole Nydahlin kirjoittama elämänläheinen kirja buddhalaisuudesta. Se kertoo miten nykyajan ihminen voi käyttää Buddhan ajattomia viisauksia omassa arjessaan ja hyödyntää elämänsä kaikkia osa-alueita merkitykselliseen sisäiseen kasvuun. Lama Ole Nydahl on yksi harvoista länsimaalaisista, jolla on täysi valtuutus toimia tiibetinbuddhalaisena lamana. Hän on yhdessä edesmenneen vaimonsa Hannah Nydahlin kanssa perustanut 1970-luvulta lähtien yli 650 buddhalaista keskusta ympäri maailmaa opettajansa H.P. 16. Karmapa Ranjung Rigpe Dorjen pyynnöstä. Nydahl matkustaa edelleen pitäen luentoja ja meditaatiokursseja. Kuinka asiat ovat julkaistiin suomeksi ensimmäisen kerran vuonna 2003. Uusi painos on nyt lähes kokonaan uusittu ja aiempaa huomattavasti laajempi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Like
Tekijä Lama Ole Nydahl,
Kääntäjä Peippo, Jemina - Sainio, Eveliina - Rintakangas, Suvi - Laiotinen, Jussi
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liimasidos
Sivumäärä 205
ISBN 9789520113759
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos Wie die Dinge Sind
Tilausnumero 21672373
Asiasanat buddhalaisuus, elämäntaito, henkilöhistoria, itsetuntemus, itämainen filosofia, tietokirjallisuus, Ei-kristilliset uskonnot ja my
Alanimike 21672373

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuinka asiat ovat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot