Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino - Anni Sennov

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sennov, Anni
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 213

Lisätiedot

Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino on kokoomateos ja päivitetty versio kahdesta aiemmasta kirjastani, vuonna 2002 julkaistustaBalance on All Levels (Kokonaisvaltainen tasapaino) ja vuonna 2004 ilmestyneestä Crystal Children, Indigo Children and Adults of the Future (Kristallilapset, indigolapset ja tulevaisuuden aikuiset). Tämä kirja antaa sinulle hyvän yleiskäsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden indigo- ja kristallilapset ja -aikuiset ovat, ja kuinka indigo- ja kristallienergiat nyt ja tulevaisuudessa vaikuttavat meidän kaikkien arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä. Kaikki vuosina 19952003 syntyneet lapset ovat puhtaita indigoyksilöitä. Vuosina 20042008 kaikki lapset syntyivät maailmaan ympärillään aura, joka oli sekoitus indigoa ja kristallia, kun taas kaikki vuodesta 2009 vuoteen 2012 syntyneet lapset ovat puhtaita kristalliyksilöitä, joilla on sekä kristalliaura että -keho. Vuoden 2013 jälkeen syntyneillä kristallilapsilla on kristalliauran ja -kehon lisäksi myös kristallisoitunut verkostoenergia. Tämän pohjalta näyttää selvältä, että tulevaisuudessa syntyvien uuden aikakauden lasten energiarakenne kehittyy entisestään. Ennen vuotta 1987 syntyneillä, ja osittain myös vuosina 19871994 syntyneillä ihmisillä uuden aikakauden energia ei ilmene itsestään. Se on valittava tietoisesti ja voidaan ottaa vastaan esimerkiksi AuraTransformaatio -hoidossa. Hoito on pysyvä ja käänteentekevä tietoisuuden muutos, joka lisää henkilökohtaista säteilyä, elinvoimaa ja intuitiota sekä auttaa sinua määrittelemään itsesi paremmin. Jotta sinulla olisi riittävästi tietoa asiasta ja tiedostaisit, mitä uuden aikakauden energian integroiminen auraasi merkitsee ja mitä vaikutuksia sillä on, on suositeltavaa lukea tämä kirja ennen AuraTransformaatio -hoitoon tuloa.

Lisätiedot

Kuvaus Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino on kokoomateos ja päivitetty versio kahdesta aiemmasta kirjastani, vuonna 2002 julkaistustaBalance on All Levels (Kokonaisvaltainen tasapaino) ja vuonna 2004 ilmestyneestä Crystal Children, Indigo Children and Adults of the Future (Kristallilapset, indigolapset ja tulevaisuuden aikuiset). Tämä kirja antaa sinulle hyvän yleiskäsityksen siitä, millaisia yksilöitä uuden aikakauden indigo- ja kristallilapset ja -aikuiset ovat, ja kuinka indigo- ja kristallienergiat nyt ja tulevaisuudessa vaikuttavat meidän kaikkien arkipäivään ja elämänarvoihin yleensä. Kaikki vuosina 19952003 syntyneet lapset ovat puhtaita indigoyksilöitä. Vuosina 20042008 kaikki lapset syntyivät maailmaan ympärillään aura, joka oli sekoitus indigoa ja kristallia, kun taas kaikki vuodesta 2009 vuoteen 2012 syntyneet lapset ovat puhtaita kristalliyksilöitä, joilla on sekä kristalliaura että -keho. Vuoden 2013 jälkeen syntyneillä kristallilapsilla on kristalliauran ja -kehon lisäksi myös kristallisoitunut verkostoenergia. Tämän pohjalta näyttää selvältä, että tulevaisuudessa syntyvien uuden aikakauden lasten energiarakenne kehittyy entisestään. Ennen vuotta 1987 syntyneillä, ja osittain myös vuosina 19871994 syntyneillä ihmisillä uuden aikakauden energia ei ilmene itsestään. Se on valittava tietoisesti ja voidaan ottaa vastaan esimerkiksi AuraTransformaatio -hoidossa. Hoito on pysyvä ja käänteentekevä tietoisuuden muutos, joka lisää henkilökohtaista säteilyä, elinvoimaa ja intuitiota sekä auttaa sinua määrittelemään itsesi paremmin. Jotta sinulla olisi riittävästi tietoa asiasta ja tiedostaisit, mitä uuden aikakauden energian integroiminen auraasi merkitsee ja mitä vaikutuksia sillä on, on suositeltavaa lukea tämä kirja ennen AuraTransformaatio -hoitoon tuloa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Good Adventures Publishing I/S
Tekijä Sennov, Anni
Kääntäjä Korpunen, Heidi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 213
ISBN 9788792549273
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8330266
Asiasanat aura (rajatieto), chakrat, energia, henkinen hyvinvointi, henkinen kasvu, ihmissuhteet, kasvatus, lapset, tietoisuus, tietokirjallisuus, Rajatieto
Alanimike 8330266

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot