Koulutuksen talouden käsikirja - Jouko Heikkilä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,65 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Heikkilä, Jouko - Juva, Simo - Kettunen, Timo - Lahtinen, Matti - Tiihonen, Raakel
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 206

Lisätiedot

Koulutuskustannusten ja nuorten osaamisen välillä ei näytä olevan suoraa yhteyttä. Siksi lisää rahaa kannattaa laittaa vain sellaisiin toimenpiteisiin, joista on hyötyä. Mutta mitä nämä toimenpiteet ovat? Kannattaako koulujen opetusyhmiä vielä pienentää? Lisätäänkö opettajia tai avustajia? Satsataanko luovuuteen vai perustaitoihin? Tietokoneisiin vai opettajien täydennyskoulutukseen? Kaikissa näissä kysymyksissä on vahvasti niin poliittinen, taloudellinen kuin kasvatuksellinenkin puolensa. Suomen koulutustutkimuksessa ja koulutuksen arvioinnissa on nyt uusi etsikkoaika. Tämä kirja auttaa päättäjiä, koulujen rehtoreita ja johtajia päättämään, millaisiin asioihin kannattaa panostaa olemassa olevilla resursseilla. Kirja on yhteinen tietolähde koulun ja koulutuksen talouden hallintaan.

Lisätiedot

Kuvaus Koulutuskustannusten ja nuorten osaamisen välillä ei näytä olevan suoraa yhteyttä. Siksi lisää rahaa kannattaa laittaa vain sellaisiin toimenpiteisiin, joista on hyötyä. Mutta mitä nämä toimenpiteet ovat? Kannattaako koulujen opetusyhmiä vielä pienentää? Lisätäänkö opettajia tai avustajia? Satsataanko luovuuteen vai perustaitoihin? Tietokoneisiin vai opettajien täydennyskoulutukseen? Kaikissa näissä kysymyksissä on vahvasti niin poliittinen, taloudellinen kuin kasvatuksellinenkin puolensa. Suomen koulutustutkimuksessa ja koulutuksen arvioinnissa on nyt uusi etsikkoaika. Tämä kirja auttaa päättäjiä, koulujen rehtoreita ja johtajia päättämään, millaisiin asioihin kannattaa panostaa olemassa olevilla resursseilla. Kirja on yhteinen tietolähde koulun ja koulutuksen talouden hallintaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Heikkilä, Jouko - Juva, Simo - Kettunen, Timo - Lahtinen, Matti - Tiihonen, Raakel
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 206
ISBN 9789524511865
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8450061
Asiasanat K-kirjat, koulu, koulut, koulutus, koulutusasteet, kunnallistalous, kustannukset, kustannustehokkuus, rahoitus, rahoitusjärjestelmät, rehtorit, talousjohtajat, valtionosuudet, Koululaitos
Alanimike 8450061

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Koulutuksen talouden käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot