Koulujumalanpalvelus -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 215

Lisätiedot

Koulujumalanpalvelukset ovat seurakuntien tavoittavin ja säännöllisin jumalanpalveluskasvatuksen muoto. Monien lasten ja nuorten lähes ainoat jumalanpalveluskokemukset ovat koulukirkoista. Niiden toteuttamiseen kannattaa siis panostaa. Koulujumalanpalvelus on perusteos koulukirkkojen suunnittelun avuksi. Sen artikkeleissa käsitellään jumalanpalvelusta ja sen osia tämän päivän lapsen ja nuoren elämään peilaten sekä annetaan käytännön vinkkejä suunnitteluun koulujen ja seurakuntien välistä yhteistyötä korostaen. Kirja sisältää myös kattavan osaston virikkeitä syksyn, adventin, joulun, pääsiäisen ja kevään koulukirkkoihin. Koulujumalanpalvelus on syntynyt Kirkkohallituksen koulujumalanpalvelustyöryhmän työn tuloksena.

Lisätiedot

Kuvaus Koulujumalanpalvelukset ovat seurakuntien tavoittavin ja säännöllisin jumalanpalveluskasvatuksen muoto. Monien lasten ja nuorten lähes ainoat jumalanpalveluskokemukset ovat koulukirkoista. Niiden toteuttamiseen kannattaa siis panostaa. Koulujumalanpalvelus on perusteos koulukirkkojen suunnittelun avuksi. Sen artikkeleissa käsitellään jumalanpalvelusta ja sen osia tämän päivän lapsen ja nuoren elämään peilaten sekä annetaan käytännön vinkkejä suunnitteluun koulujen ja seurakuntien välistä yhteistyötä korostaen. Kirja sisältää myös kattavan osaston virikkeitä syksyn, adventin, joulun, pääsiäisen ja kevään koulukirkkoihin. Koulujumalanpalvelus on syntynyt Kirkkohallituksen koulujumalanpalvelustyöryhmän työn tuloksena.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Toimittaja Lindfors, Helena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 215
ISBN 9789516276697
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 10700813
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat jumalanpalvelus, kirkolliset juhlat, koulu, koululaiset, kristillinen kasvatus, tietokirjallisuus, Sakraalitelologia
Alanimike 10700813

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Koulujumalanpalvelus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot