Koulu tappaa - Maarit Siren

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

12,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Siren, Maarit
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 172

Lisätiedot

Tämä kirja on voimakas kritiikki suomalaista peruskoulujärjestelmää kohtaan. Se kertoo mitä järjestelmä tappaa koululaisistamme ja millä tavoin. Peruskoulun ongelmat, väärinkäsitykset ja ristiriitaisuudet on kerrottu kansantajuisesti. Kirja esittää myös uuden mallin peruskoulujärjestelmän muuttamiseksi. Kirjan tarkoitus on herättää oivalluksia, pohdiskelua ja kyseenalaistamista. Lastemme ja yhteiskuntamme pelastukseksi peruskoulu tarvitsee nyt radikaalin muutoksen.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja on voimakas kritiikki suomalaista peruskoulujärjestelmää kohtaan. Se kertoo mitä järjestelmä tappaa koululaisistamme ja millä tavoin. Peruskoulun ongelmat, väärinkäsitykset ja ristiriitaisuudet on kerrottu kansantajuisesti. Kirja esittää myös uuden mallin peruskoulujärjestelmän muuttamiseksi. Kirjan tarkoitus on herättää oivalluksia, pohdiskelua ja kyseenalaistamista. Lastemme ja yhteiskuntamme pelastukseksi peruskoulu tarvitsee nyt radikaalin muutoksen.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Siren, Maarit
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 172
ISBN 9789523189539
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350385
Asiasanat koululaitos, koulutuspolitiikka, kouluviihtyvyys, kritiikki, opettajankoulutus, opetussuunnitelmat, oppilasarviointi, pamfletit, peruskoulu, tietokirjallisuus, Koululaitos
Alanimike 8350385

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Koulu tappaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot