Koulu ja pohjoisen pojat -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 239

Lisätiedot

Miten kouluopiskelua ja opetusta voitaisiin kehittää niin, että se motivoisi ja innostaisi poikia? Miten poikakoodi näkyy koulussa ja mitkä piirteet liittyvät pohjoisen poikien elämään ja toimintaan koulussa? Millaisia erilaisia kulttuureja ja mahdollisia ristiriitoja pohjoisen poika kohtaa kodin ja koulun ympäristöjen välillä? Mitä saamelaiset isät kertovat strategioistaan poikiensa kasvatuksessa ja mitä voisimme mahdollisesti oppia niistä? Tämä teos perustuu Lapin yliopiston Pohjoisen pojat koulussa -hankkeen toimintaan sekä yhteistyöhön tutkijoiden kanssa. Lähtökohtana ovat toimineet Pohjoisen haja-asutusalueiden Etelä-Suomea korostuneemmat erot tyttöjen ja poikien koulumenestyksen välillä. Teoksessa tuodaan esille poikien koulunkäyntiä ja opiskelua koskevia tutkimustuloksia sekä pohditaan poikakulttuurin merkitystä poikien koulunkäynnille sekä esitellään erilaisia pedagogisia lähestymistapoja ja malleja koulujen kehittämistyöstä. Kouluissa kehitetyt toiminnalliset, elämykselliset, yhteistoiminnalliset opiskelutavat hyödyttävät sekä poikia että tyttöjä.

Lisätiedot

Kuvaus Miten kouluopiskelua ja opetusta voitaisiin kehittää niin, että se motivoisi ja innostaisi poikia? Miten poikakoodi näkyy koulussa ja mitkä piirteet liittyvät pohjoisen poikien elämään ja toimintaan koulussa? Millaisia erilaisia kulttuureja ja mahdollisia ristiriitoja pohjoisen poika kohtaa kodin ja koulun ympäristöjen välillä? Mitä saamelaiset isät kertovat strategioistaan poikiensa kasvatuksessa ja mitä voisimme mahdollisesti oppia niistä? Tämä teos perustuu Lapin yliopiston Pohjoisen pojat koulussa -hankkeen toimintaan sekä yhteistyöhön tutkijoiden kanssa. Lähtökohtana ovat toimineet Pohjoisen haja-asutusalueiden Etelä-Suomea korostuneemmat erot tyttöjen ja poikien koulumenestyksen välillä. Teoksessa tuodaan esille poikien koulunkäyntiä ja opiskelua koskevia tutkimustuloksia sekä pohditaan poikakulttuurin merkitystä poikien koulunkäynnille sekä esitellään erilaisia pedagogisia lähestymistapoja ja malleja koulujen kehittämistyöstä. Kouluissa kehitetyt toiminnalliset, elämykselliset, yhteistoiminnalliset opiskelutavat hyödyttävät sekä poikia että tyttöjä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Toimittaja Lauriala, Anneli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1457-9553
Sivumäärä 239
ISBN 9789524845113
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351640
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ehkäisy, isät, kasvatus, kielet, koulu, koulunkäynti, motivaatio, opetus, pedagogiikka, pohjoinen, pojat (ikäryhmät), saamelaiset, sukupuolierot, syrjäytyminen, tietokirjallisuus, Peruskoulut
Alanimike 8351640

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Koulu ja pohjoisen pojat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot