Kotiseutu- ja erikoismuseoita -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 272

Lisätiedot

Kotiseutu- ja erikoismuseoita -kirjassa esitellään suomalaisia museoi¬ta, joiden kätköistä löytyy koko kansakunnan historia. Kirjassa esiteltävät kotiseutumuseot ovat vaalineet ja säilyttäneet alueensa aikaisempien sukupolvien elämäntapaa ja esineistöä - usein museon perustajien pyyteettömän intohimon ansiosta. Erikoismuseot puolestaan tuovat silmiemme eteen suomalaisen luovuuden ja uskomattomat taidon näytteet alalta kuin alalta. Kotiseutu- ja erikoismuseoita -kirjassa on monta sataa syytä, miksi suosia kotimaan matkailua. Kirjailija Juha Vartiainen on aiemmin kirjoittanut useita historiikkeja, joista Alfamer on kustantanut kirjat Kun autot olivat Autoja, Harrastuksena museoajoneuvo ja Sähkön vuosisata.

Lisätiedot

Kuvaus Kotiseutu- ja erikoismuseoita -kirjassa esitellään suomalaisia museoi¬ta, joiden kätköistä löytyy koko kansakunnan historia. Kirjassa esiteltävät kotiseutumuseot ovat vaalineet ja säilyttäneet alueensa aikaisempien sukupolvien elämäntapaa ja esineistöä - usein museon perustajien pyyteettömän intohimon ansiosta. Erikoismuseot puolestaan tuovat silmiemme eteen suomalaisen luovuuden ja uskomattomat taidon näytteet alalta kuin alalta. Kotiseutu- ja erikoismuseoita -kirjassa on monta sataa syytä, miksi suosia kotimaan matkailua. Kirjailija Juha Vartiainen on aiemmin kirjoittanut useita historiikkeja, joista Alfamer on kustantanut kirjat Kun autot olivat Autoja, Harrastuksena museoajoneuvo ja Sähkön vuosisata.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Toimittaja Vartiainen, Juha
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 272
ISBN 9789524722223
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351119
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilömuseot, kotimuseot, kotiseutumuseot, kulttuurihistorialliset museot, maatalousmuseot, museot, paikallishistoria, paikallismuseot, Suomi, talomuseot, tietokirjallisuus, työväenmuseot, ulkomuseot, Matkailu ja turismi
Alanimike 8351119

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kotiseutu- ja erikoismuseoita

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot