Kotiinpalaajien kylissä - Ossi Kuoppala

Kahden papin matka Angolassa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kuoppala, Ossi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 383

Lisätiedot

Vielä kymmenen vuotta sitten Angola luokiteltiin Afrikan köyhimpien maiden joukkoon. Tänään se on yksi nopeimmin kasvavista talouksista koko maailmassa. Pitkän sodan jälkiä korjataan rakentamalla teitä, siltoja, kouluja ja klinikoita eri puolille maata. Ossi Kuoppala teki vuonna 2014 kolme matkaa angolalaisen virkaveljensä Mario Passala Velhon kanssa maan raja-alueiden seurakuntiin ja uusille lähetysasemille. Heidän tehtävänsä oli raportoida Angolan luterilaiselle kirkolle palaavien pakolaisten tuomista uusista haasteista kirkon työlle. Kirja on kahden papin matka Angolan menneisyyteen, tähän päivään ja tulevaisuuteen. Matkan varrella miehet joutuvat kohtaamaan myös oman itsensä.

Lisätiedot

Kuvaus Vielä kymmenen vuotta sitten Angola luokiteltiin Afrikan köyhimpien maiden joukkoon. Tänään se on yksi nopeimmin kasvavista talouksista koko maailmassa. Pitkän sodan jälkiä korjataan rakentamalla teitä, siltoja, kouluja ja klinikoita eri puolille maata. Ossi Kuoppala teki vuonna 2014 kolme matkaa angolalaisen virkaveljensä Mario Passala Velhon kanssa maan raja-alueiden seurakuntiin ja uusille lähetysasemille. Heidän tehtävänsä oli raportoida Angolan luterilaiselle kirkolle palaavien pakolaisten tuomista uusista haasteista kirkon työlle. Kirja on kahden papin matka Angolan menneisyyteen, tähän päivään ja tulevaisuuteen. Matkan varrella miehet joutuvat kohtaamaan myös oman itsensä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Kuoppala, Ossi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 383
ISBN 9789516244450
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8338628
Asiasanat Angola, historia, lähetystyö, matkat, pakolaisuus, paluumuutto, papit, seurakunnat, tietokirjallisuus, yhteiskuntakuvaus, yhteiskuntaolot, Afrikka lähetystyö
Alanimike 8338628

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kotiinpalaajien kylissä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot