Kompasseja elämän ristiriitoihin - Jan-Christer Wahlbeck

runollisia visioita psykologisista teemoista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Wahlbeck, Jan-Christer
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2003
  • Sivut: 189

Lisätiedot

Miten suunnistaa keskellä elämän ristiriitaista kenttää? Miten nähdä sekä hyviä että huonoja puolia tunteissa ja ihmissuhteissa? Miten tavoittaa itsestään selvien merkitysten lisäksi piilossa olevia vivahteita? Miten löytää avartavia näköaloja umpikujatilanteissa? Kompassit tässä kirjassa auttavat hahmottamaan mm. parisuhdetta, vanhemmuutta, elämän eri vaiheita ja laajaa tunneskaalaa häpeästä ja syyllisyydestä toivoon ja onneen. Runojen mielikuvat rikastuttavat omalta osaltaan lukijan kokemuksellista ymmärrystä ja oivalluksia. Jan-Christer Wahlbeck Psykologi, psykoterapeutti, eri puolilla Suomea ja ulkomaillakin toimiva kouluttaja (perheterapeuteille, työnohjaajille ja johtajille), keskeisellä tavalla mukana perheterapiakentässä mm. Suomen Perheterapiayhdistys ry puheenjohtajana, suomenruotsalainen kirjailija.

Lisätiedot

Kuvaus Miten suunnistaa keskellä elämän ristiriitaista kenttää? Miten nähdä sekä hyviä että huonoja puolia tunteissa ja ihmissuhteissa? Miten tavoittaa itsestään selvien merkitysten lisäksi piilossa olevia vivahteita? Miten löytää avartavia näköaloja umpikujatilanteissa? Kompassit tässä kirjassa auttavat hahmottamaan mm. parisuhdetta, vanhemmuutta, elämän eri vaiheita ja laajaa tunneskaalaa häpeästä ja syyllisyydestä toivoon ja onneen. Runojen mielikuvat rikastuttavat omalta osaltaan lukijan kokemuksellista ymmärrystä ja oivalluksia. Jan-Christer Wahlbeck Psykologi, psykoterapeutti, eri puolilla Suomea ja ulkomaillakin toimiva kouluttaja (perheterapeuteille, työnohjaajille ja johtajille), keskeisellä tavalla mukana perheterapiakentässä mm. Suomen Perheterapiayhdistys ry puheenjohtajana, suomenruotsalainen kirjailija.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Ai-ai
Tekijä Wahlbeck, Jan-Christer
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 189
ISBN 9525146200
Ilmestymisvuosi 2003
Painos 1
Tilausnumero 10143311
Asiasanat ihmissuhteet, ikäkaudet, itsetuntemus, luonteenpiirteet, persoonallisuus, seksuaalisuus, temperamentti, tietokirjallisuus, tunne-elämä, tunteet, yksinäisyys, Etiikka Moraalifilosofia
Alanimike 10143311

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kompasseja elämän ristiriitoihin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot