Kolme naista Kannakselta - Tuovi Paju

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Paju, Tuovi - Kalliomäki, Maijaliisa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 107

Lisätiedot

Tämän kirjan kolme naista ovat eläneet Terijoen ja Uudenkirkon Vammelsuun tienoilla. Heidän kohtalonsa vievät lukijat sittemmin Kannakselta Laatokan rannoille, länteen Ruotsiin, ja toisaalta Pietariin ja Krimille. Mukana on Rakkauden haudan kiehtova tarina, nuoren lotan rintamakokemukset ja sodanjälkeisen yhteiskunnan monet muutokset. Huolimatta erilaisista yhteiskunnallisista lähtökohdista - aatelisto, työväestö, upseeristo - heillä oli paljon yhteistä. Kaikissa kolmessa naisessa, Marthassa, Elinassa ja Ulla-Maritassa, oli suomalaista sitkeyttä, halu selviytyä ja kyky hankkia ja omaksua uusien tilanteiden vaatimat taidot. Lisäksi he olivat kielitaitoisia, mikä olikin luonnollista sillä Kannaksen alueella. Voinee sanoa, että heissä oli myös luontaista kansainvälisyyttä. Sotakokemuksista ja usein karuista olosuhteista huolimatta he elivät varsin pitkän elämän. Kerrotut tapahtumat ajoittuvat 1800-luvun loppupuolelta 2000-luvun alkuun. Siten kirja on myös matka Suomen historiassa kolmen naisen kokemana.

Lisätiedot

Kuvaus Tämän kirjan kolme naista ovat eläneet Terijoen ja Uudenkirkon Vammelsuun tienoilla. Heidän kohtalonsa vievät lukijat sittemmin Kannakselta Laatokan rannoille, länteen Ruotsiin, ja toisaalta Pietariin ja Krimille. Mukana on Rakkauden haudan kiehtova tarina, nuoren lotan rintamakokemukset ja sodanjälkeisen yhteiskunnan monet muutokset. Huolimatta erilaisista yhteiskunnallisista lähtökohdista - aatelisto, työväestö, upseeristo - heillä oli paljon yhteistä. Kaikissa kolmessa naisessa, Marthassa, Elinassa ja Ulla-Maritassa, oli suomalaista sitkeyttä, halu selviytyä ja kyky hankkia ja omaksua uusien tilanteiden vaatimat taidot. Lisäksi he olivat kielitaitoisia, mikä olikin luonnollista sillä Kannaksen alueella. Voinee sanoa, että heissä oli myös luontaista kansainvälisyyttä. Sotakokemuksista ja usein karuista olosuhteista huolimatta he elivät varsin pitkän elämän. Kerrotut tapahtumat ajoittuvat 1800-luvun loppupuolelta 2000-luvun alkuun. Siten kirja on myös matka Suomen historiassa kolmen naisen kokemana.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Paju, Tuovi - Kalliomäki, Maijaliisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 107
ISBN 9789523300798
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350627
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilökuvat, historia, Karjalankannas, kotiseutu, luovutetut alueet, naiset, Terijoki, tietokirjallisuus, Uusikirkko Vpl, Karjala
Alanimike 8350627

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kolme naista Kannakselta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot